Cei doi îndrăgostiți au ținut totul secret până acum. Ceremonia a fost una extrem de intimă, și au participat doar 40 de persoane din rândul rudelor şi prietenilor apropiaţi. Artistul și iubita lui nu și-au dorit să facă mare zarvă  pe această temă, ci au vrut ca ceremonia să fie una extrem  e simplă și de discrete.

”Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost o ceremonia extrem de discretă – doar câțiva colegi de școală ai lui Ed, niște rude și un preot. Au fost doar 40 de persoane – așa că fără Taylor Swift, fără șefi de la casele de discuri sau alte staturi pop. El și-a dorit să nu fie prea multă agitație, a vrut să fie o nuntă micuță de iarnă, doar pentru ei”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată.

Ed Sheeran a confirmat că s-a căsătorit. Cele mai frumoase imagini alături de soția lui. Cât sunt de îndrăgostiți!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Ed Sheeran și iubita lui se cunosc din liceu

„Niciunul dintre ei n-au făcut din asta o mare chestie. Cherry voia doar să se întâmple, fără probleme ori intruziuni”, a mai spus sursa.

Cu toate acestea, cântărețul și Cherry se gândesc să facă și o a doua nuntă, în această vară, la care să-și cheme toți prietenii.

Starul pop, în vârstă de 28 de ani, și iubita lui, Cherry Seaborn (27 de ani), sunt prieteni încă din copilărie. Cei doi au crescut împreună în micul orășel Framlingham, Suffolk,  și au fost și colegi la liceu, dar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire în urmă cu mai bine de patru ani.

Citește și: