„Un moment special ce a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru darul nostru prețios ce urmează să vină… nu am putut să anunțăm înainte să îi spunem lui Dalai Lama”, a scris Alejandra pe rețeaua de socializare

 

 

Zvonurile că Alejandra este însărcinată și că Richard Gere va deveni tată la 69 de ani au început să apară încă din luna august. Ziarul spaniol ABC a fost primul care a anunțat atât nunta, cât și sarcina Alejandrei Silva. Cei doi s-au căsătorit civil, în luna aprilie, în Spania.

Citește și: O cunoscută actriță a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe nimic de ea din luna iunie

Richard Gere și Alejandra s-au căsătorit în luna aprilie

Richard Gere a dezvăluit pentru revista „Hola!”că este cel mai fericit om din univers. Deși a ajuns la aproape 70 de ani, Richard pare să-și trăiască a doua tinerețe lângă soția lui mult mai tânără, activista spaniolă, Alexandra, în vârstă de 35 de ani, iar acesta radiază de fericire.

„Sunt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume”, a declarat Richard.

Alejandra și Richard s-au cunoscut în 2014, când starul din „Frumușica” a mers într-o vacanță în Positano, Italia, și a stat cazat la hotelul familiei acesteia.  Actorul american, care a împlinit 69 de ani pe 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, are și ea un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto.

Citește și: