Chris Brown, 30 de ani, și  iubita lui, Ammika Harris, 26 de ani, au postat prima fotografie cu băiețelul lor pe Instagram și au dezvăluit numele complet  al bebelușului.  „AEKO CATORI BROWN”, a fost descrierea ce a însoțit poza.

Acesta este primul copil al cuplului și al doilea pentru Chris, care mai are o fetiță dintr-o relație anterioarp. Aeko  a venit pe lume pe 20 noiembrie, dar Chris și Ammika nu au confirmat niciodată sarcina înainte de nașterea bebelușului. În timpul sarcinii, Ammika a continuat să își ascundă burtica de gravidă, fanii încercând să îi descopere secretul timp de luni bune.

 

View this post on Instagram

 

GOD BLESS YOU MY ANGELS!!!! ?????

A post shared by Joyce Hawkins (@mombreezyofficial) on

Într-un final, Brown a confirmat nașterea bebelușului printr-o postare pe Instagram. „Te-am iubit de când te-am văzut”, a scris acesta.

Chris a fost cel mai fericit om de când i s-a născut băiețelul. „Chris se bucură foarte tare pentru că a devenit a doua oară tătic”, a declarat o sursă pentru site-ul  Hollywood Life.

De asemenea, starul abia așteaptă să îi facă micuțului cunoștiință cu surioara lui, Royalty Brown, în vârstă de 5 ani, pe care o are împreună cu Nia Guzman. „Chris se așteaptă ca ea să fie cea mai bună sora mai mare. El adoră faptul că are o fetiță și un băiețel, acum se simte complet.”

Joyce Hawkins, mama artistului,  a shareuit și ea fotografia, cu descrierea „Dumnezeu să vă binecuvânteze, îngerii mei!”

 

View this post on Instagram

 

GOD BLESS YOU MY ANGELS!!!! ?????

A post shared by Joyce Hawkins (@mombreezyofficial) on

Bineînțeles, acesta își dorește să le împărtășească mai multe informații fanilor, însă trebuie să se abțină din respect pentru Ammika.

„El este foarte mândru și abia așteaptă să împărtășească mai multe informații, însă Ammika nu vrea ca lumea să afle lucruri. Ea nu este obișnuită cu faima, de asemenea este și foarte sensibilă și nu se simte pregătită pentru a oferi toate detaliile.”, a adăugat sursa.

Chris Brown a devenit cunoscut în 2005, datorită discului single „Run It!”, care i-a adus un succes instantaneu, ajungând pe locul 1 în clasamentele muzicale din  SUA, Noua Zeelandă și Australia.  Și-a lansat și primul album de studio, de pe acesta făcând parte alte trei cântece de top 20, în SUA. Albumul a primit dublu disc de platină în Statele Unite, pentru vânzări de peste două milioane de exemplare.

De asemenea, el a devenit celebru și pentru relația lui cu Rihanna, de care s-a despărțit cu mare scandal, după ce a snopit-o în bătaie în timp ce mergeau spre gala de decernare a premiilor Grammy.

Citește și: