După mai multe zvonuri că formează un cuplu cu Gabi Bădălău și că cei doi se gândesc să se căsătorească, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a spus adevărul. Blonda a recunoscut că e fericită și că vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus lucrurilor pe nume despre ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

„Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar în moemntul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.(…)Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită, e adevărat.’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că este convinsă că a treia casătorie va fi cu noroc.

„Nu vreau să vorbesc despre partenerul din viața mea. Sunt bine, împlinită din toate punctele de vedere. Am un copil sănătos, afaceri, prieteni (…) Da, mă mărit… cândva. A treia oară va fi cu noroc. E clar că o să mă mărit, am mai zis chestia asta. (….) Tânjesc după o familie. (…) Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu. Mai bine rămân singură dacă nu e cum vreau eu.’, a mai declarat vedeta.

De asemenea, și Claudia Pătrășcanu a confirmat într-un interviu că tatăl copiilor ei, a anunțat-o că se va însura din nou cu Bianca.

Citește și:

Andreea Mantea a vorbit despre al doilea copil. Anunțul făcut de vedetă: „O să fac o fetiță…”

Ce frumoasă e Emma, una dintre fiicele lui Ilie Năstase! Tu mai știi câți copii are fostul tenismen? Ai să rămâi uimit!