Mai exact, regina le-a dat voie lui Meghan și prințului Harry să-și facă propriul birou al administrației lor, diferită de cea a ducilor de Cambridge,  la palatul Buckingham, Mai mult, ei nu-și vor mai împărții angajații cu Kate și William, ci au voie şi-și angajeze și proprii angajaţi.

„Regina a fost de acord să se creeze o nouă administraţie pentru Ducele şi Ducesa de Sussex, în urma nunții lor din luna mai, anul trecut. Administrația, care va fi creată cu sprijinul Reginei și al Prințului de Wales,  va fi înființată în această primăvară”, a anunțat palatul Buckingham printr-un comunicat oficial.

Meghan și Harry vor avea proprii angajați

 

Administrația palatului Kensington îi va susține în continuare pe ducii de Sussex până vor reuși să pună la punct toate detaliile adminstrației lor. Ei deja au anunțat  că au angajat-o pe Sara Latham ca șef al departamentului de comunicare, care va raporta direct secretariatului de comunicare al reginei. Sara Latham este considerate o mare expertă în PR. Ea a lucrat anterior pentru Bill şi Hilary Clinton.

Ducii de Sussex vor mai colabora cu Ducii de Cambridge, doar pentru  „The Royal Foundation”, fundaţia caritabilă iniţială a celor patru.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta după nașterea copilului,  în reședința lor oficială, de la castelul Windsor, în vila Frogmore Cottage. Cuplul regal a locuit până acum în incinta Palatului Kensington, care este şi reşedinţa Prinţului William şi a întregii lui familii.

Decizia a fost luată după ce Kate  Middleton și Meghan Markle s-au certat de mai multe ori din cauza angajaților de la palatul Kensington, cu care ducesa de Sussex se poartă foarte urât, fapt pentru care mai mulți dintre ei au ales să-și dea demisia.

 

Citește și: