După despărțirea de tatăl băiețelului ei, Andreea MAntea nu a mai  vrut să mai vorbească despre viața ei sentimentală. Însă, aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape cinci ani, iar recent îndrăgita prezentatoare TV a fost cerută în căsătorie. Mândră tare de inelul ei de logodnă, vedeta nu a vrut să se mai ascundă și a făcut publică prima imagine cu el.

Andreea-Mantea-s-a-logoditSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andreea a pus pe contul ei de instragram niște poze spectaculoase pe un câmp plind e floare soarelui, la apus, iar în una dintre imagini, sunt surprinsele mâinile ei și ale iubitului, în care se vede bine inelul de logodnă.

Iubitul misterior al Andreei Mantea lucrează tot în televiziune, iar cei doi ar avea o relație de aproape cinci ani și potrivit unor surse din anturajul vedetei se înțeleg foarte bine.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au declarat surse din anturajul Andreei Mantea, pentru Ciao.ro.

Citește și: