WarnerMedia a făcut un efort financiar semnificativ pentru a-i convinge pe actorii principali din Friends să se reunească pentru cel puțin un show. Negocierea pentru această reuniune a început de câteva luni de zile și a fost confirmată pe parcursul weekendului. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer vor fi implicați în noul proiect ”fără scenariu”. Practic, va fi un fel de documentar/reality- show vizavi de modul în care au evoluat cei șase.

Reuniunea ar trebui să ajungă online odată cu aniversarea a 25 de ani de la premiera show-ului. Conform informațiilor obținute de The Hollywood Reporter, fiecare dintre cei șase ar putea primi între 2,5 și 3 milioane de dolari pentru a apărea în această reuniune produsă pentru HBO Max.

Compania AT&T , care deține HBO, a făcut, de asemenea, eforturi mari pentru a fi posibila cest proiect. Au plătit 400 de milioare de dolară pentru preluarea serialului „Friends” de la Netflix. Efortul financiar semnificativ a fost făcut de dragul unui nou serviciu de streaming care urmează să fie lansat în următoarele luni, HBO Max. Este important de reținut că acesta va fi diferit de actualul HBO Go și se va apropia destul de mult de Disney+, din prisma conținutului original pe care îl va găzdui.

 

Împreună cu cele 236 de episoade din Friends, reuniunea va fi disponibilă în momentul în care se lansează HBO Max, în luna mai a acestui an.

Citește și: