Însă ducesa de Cambridge admite că are parte și de unele provocări. Iar una dintre ele este aceea de a-i aranja părul fiicei sale, Charlotte. Codițele împletite nu sunt tocmai specialitatea ei, admite ea.

Marți, în timpul unei vizite în Cumbria, ocazie cu care a făcut o baie de mulțime, Kate i-a lăudat codițele împletite unei fetițe, mărturisind că, înainte de eveniment, dimineața, a trebuit să o pregătească pe Charlotte pentru grădiniță. Ca o mămică cu experiență, s-a achitat cu brio de îndatorire, mai puțin la capitolul coafură.

”Am încercat să-i fac o coadă împletită lui Charlotte, în dimineața asta, și nu a ieșit prea bine”, a mărturisit modestă Kate.

Totuși, soția prințului William este modestă legat de abilitățile sale de a-i aranja părul fiicei în vârstă de 4 ani. Sâmbătă, când regina a fost celebrată, Charlotte a fost văzută purtând părul aranjat în două feluri. Iar una dintre coafuri presupunea și codițe, care erau făcute impecabil.

Și prințul William a vorbit despre provocarea de a-i aranja părul fiicei sale. Tot la un evenimentul public recent, el a spus că la acest capitol este complet neîndemânatic, chiar dacă a privit inclusiv tutoriale pe YouTube, pentru a stăpâni această ”știință”. Nu s-a lipit nimic de el și s-a lăsat păgubaș în cele din urmă. Pur și simplu îi lipsește talentul la acest capitol, a recunoscut el.

Vezi și Nici nu contează ce-și pune pe ea! Kate Middleton arată excepțional chiar și când poartă bocanci! | VIDEO

Citește și: