Starul de la Hollywood a dezvăluit într-un interviu, recent, acordat pentru revista People, că la începutul carierei sale a trecut prin momente foarte grele. Ea a fost nevoită să doarmă într-un adăpost pentru oameni ai străzii, pentru că era săracă lipită și mama ei nu voia să o ajute cu bani. „A fost crunt”, a declarat Berry pentru redactorul șef al revistei. Când s-a mutat prima dată la New York, ea avea în prtofel câțiva bani pe care îi obținuse la un job de modelling, dar i-a terminat repede.

Mama ei a refuzat să o ajute

Halle Berry, în 1996SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Halle Berry a lucrat ca ospătăriță

„După doar trei luni, nu mai aveam nici un ban. Am sunat-o pe mama și am rugat-o să-mi trimită  niște bani, dar nu a vrut, și din cauza noi nu am mai vorbit timp de un an de zile. Am fost foarte supărată pentru că nu a vrut să mă ajute”, a declarat Halle, spunând însă că această experiență a făcut-o să devină femeia care este azi și să fie mult mai puternică în fața greutăților vieții.

„Acesta a fost probabil cel mai bun gest pe care putea să-l facă pentru mine. Mi-a zis: „dacă vrei să stai acolo, atunci trebuie să muncești”. Și am muncit”, a mai spus ea, precizând că renunțatul la acest vis  nu era o opțiune.   Fiind o fire ambițioasă și orgolioasă, ea nu s-a lăsat până nu le-a dovedit tuturor că va reuși să-și împlinească visul de a fi actriță. Astfel, ea a povestit că viața la adăpost a fost destul de scurtă, până și-a dat seama că tot ce trebuie să facă e să se angajeze. „Viața la adăpost a durat până mi-am luat un job de ospătăriță. Apoi am devenit barman și am început să mă descurc”, a povestit ea.

Halle Berry, în vârstă de 51 de ani, își promovează acum ultimul ei film, „Kidnap”. Deși în plan profesional, ea are mult succes, nu se poate spune același lucru și despre viața ei amoroasă. Actriță are trei mariaje eșuate, însă aceasta a declarat că a decis că pentru o perioadă vrea să renunțe la întâlniri sau relații amoroase, pentru a se concentra mai mult pe creșterea copiilor ei.

Citește și: