Kate Middleton s-a întors în balconul Palatului Buckingham, în timpul tratamentului său pentru cancer. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care nu a participat la niciun eveniment public alături de familia regală de Crăciun, a fost prezentă la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

În luna iunie a fiecărui an, Trooping the Colour, cunoscută și sub numele de „The King’s Birthday Parade” (parada de ziua de naștere a regelui), are loc la Horse Guards Parade, din Londra. Moarhul britanic își sărbătorește ziua de naștere oficială în iunie și ziua de naștere reală în noiembrie. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Royalty Arrivals At Trooping The Colour In London – 15 Jun 2024SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pentru momentul grandios al zilei, survolul Forțelor Aeriene Regale deasupra Londrei, ea a stat în balconul reședinței regale alături de soțul său, Prințul William, și de copiii lor, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 6 ani. Ei s-au alăturat Regelui Charles (care este și el în curs de tratament pentru cancer), Reginei Camilla și altor membri ai familiei regale pentru parada anuală de ziua monarhului.

Prințesa Kate, care a purtat o rochie albă, creată de Jenny Packham, asortată cu o pălărie Philip Treacy, a participat la procesiunea regală, călătorind într-o trăsură trasă de cai, alături de cei trei copii ai săi, notează People.

Prințesa de Wales a participat la Trooping the Colour în fiecare an, de la căsătoria sa cu Prințul William în 2011, cu excepția anilor 2020 și 2021, când evenimentul a fost redus din cauza pandemiei de COVID-19.

Kate Middleton, noi informații despre starea ei de sănătate

Kate, care urmează un tratament cu chimioterapie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an, a oferit informații despre starea sa de sănătate pe 14 iunie, dezvăluind într-un mesaj pe Instagram că face „progrese bune”, dar are „zile bune și zile rele”.

„În zilele rele, te simți slăbit, obosit și trebuie să te supui nevoii corpului de a se odihni. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine,” a spus ea.

Prințesa de Wales a declarat că tratamentul său pentru cancer va continua pentru „încă câteva luni”.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de ziua de naștere a regelui în acest weekend, alături de familia mea, și sper să iau parte la câteva angajamente publice pe parcursul verii, știind totodată că încă nu am depășit complet această situație”, a spus ea într-un mesaj publicat cu o zi înainte de Trooping the Colour. „Învăț cum să fiu răbdătoare, mai ales în fața incertitudinii. Iau fiecare zi așa cum vine, ascultându-mi corpul și permițându-mi să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, tuturor celor care ați împărtășit cu atâta curaj poveștile voastre alături de mine.”

Prințesa de Wales a declarat în mesajul său din 14 iunie că „începe să lucreze puțin de acasă” și și-a exprimat speranța de a participa la câteva angajamente publice pe parcursul verii. Totuși, nu a fost stabilită nicio dată pentru revenirea sa completă la îndatoririle regale, iar aparițiile ei în următoarele luni vor depinde de starea ei fizică și de recomandările echipei sale medicale.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Din ce familie se trage Kate Middleton. Ce avere are ea, părinții care și-au vândut afacerea, dar și frații ei. Sora Pippa o întrece în bogăție

Citește și: Fratele lui Kate Middleton, mesaj tulburător pentru sora lui. A publicat o poză de când erau ei mici. Cum a reacționat Prințesa de Wales la tot valul de compasiune după anunțul că are cancer

Citește și: Kate Middleton a anunțat că are cancer: „A fost un șoc uriaș”. Prințesa de Wales s-a filmat și a povestit calvarul prin care trece

Citește și: Kate Middleton a fost operată. Urmează Regele Charles. Ce speculații au apărut

Citește și: Cum arăta viața lui Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William. Poze uitate cu viitoarea regină a Marii Britanii, de pe vremea când mergea să se distreze în cluburi