La 33 de ani, Rihanna nu are grija zilei de mâine. Cu 1,7 miliarde de dolari în conturi, ea este a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Cu toate acestea, când e vorba de viața de zi cu zi, Rihanna se comportă ca un om obișnuit. Deși ar putea să-și comande toate cele necesare sau, firește, să-și plătească ajutoarele să-i facă cumpărăturile, vedeta preferă să meargă chiar ea la supermarket pentru a-și procura cele necesare.

*EXCLUSIVE* Rihanna channels Janet Jackson’s vintage style to go shopping at Whole Foods in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Rihanna, cu coșul la supermarket

Recent, ea a fost surprinsă într-un magazin din Manhattan, unde a împins căruciorul pe măsură ce se umplea cu produse, iar la casă și-a împachetat răbdătoare, toate cumpărăturile.

Îmbărcată în stilu-i excentric, în jeans, la care a asortat un sacou, perle și o șapcă, Rihanna și-a acoperit chipul cu o pereche de ochelari de soare și o mască de protecție.

Rihanna își datorează cea mai mare parte a averii sale companiei sale de cosmetice, Fenty Beauty, dar și afacerii cu lenjerie intimă și industriei muzicale.

Citește și: Robert de Niro, îndrăgostit lulea la 78 de ani

Noi imagini cu băiețelul cel mic al lui Ștefan Bănică