Concret, acesta a fost părăsit de tată atunci când avea numai 4 ani. Nu a avut încotro decât să se împace cu această pierdere. O vreme, a încercat să facă ceva pentru a schimba situația, dar și-a dat repede seama că, de unul singur, nu prea putea face mare lucru.

Acum ceva timp, Andi Moisescu a vorbit despre momentul în care tatăl său, de profesie regizor de film, a plecat de acasă atunci când el avea 4 ani și nu s-a mai întors niciodată.

Cu toate acestea, Andi nu i-a purtat niciodată dușmănie și nu consideră că acesta a greșit în vreun fel căci, spune el, fiecare om este liber să facă ce vrea cu viața lui. Doar l-a învățat pe el să trăiască altfel și să facă alegeri asumate.

olivia-steer-andi-moisescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Nu am avut cum să țin legătura cu el”

Andi Moisescu a mai mărturisit că a vrut, la un moment dat, să-l caute pe tatăl său, însă încercarea lui s-a soldat eșecului. Juratul de la Românii au talent este de părere că lipsa tatălui său l-a făcut pe el un părinte mai bun și mai responsabil în ceea ce privește relația pe care o are cu copiii lui.

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.

Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată.

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.

La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie.

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus.

Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, declara acum ceva vreme Andi Moisescu, conform Click!.

Vezi și Andi Moisescu, despre începutul relației cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut

Citește și:

Paris Hilton a devenit pentru prima oară mamă, la 41 de ani! Prima fotografie postată de vedetă din această postură

Gabi Balint, apariție rară cu fiica lui cea mică. Roua are 12 ani și vrea să se lanseze în muzică