În prim plan se află astfel soția sa, Georgiana, căruia “Moartea din Carpați” îi dedică numai cuvinte de laudă și admirație pentru toată susținerea pe care i-a oferit-o de-a lungul timpului. E limpede că pe cei doi îi leagă, de foarte mulți ani, o dragoste curată și puternică, așa cum apare o dată într-o viață.

“Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat, ca în fiecare an.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală, la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou, pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu.

Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, este mesajul pe care Cătălin Moroșanu i l-a transmis soției sale, cu ocazia aniversării căsătoriei, un mesaj care a strâns aproape 22.000 de aprecieri.

Vezi și Ce poveste de dragoste frumoasă și pură are Cătălin Moroșanu! Și-a cunoscut soția când ea avea 16 ani, iar el, 17

Citește și:

Actorul Florin Zamfirescu are probleme grave de sănătate la 71 de ani: „Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor”. Cine e îngerul lui păzitor

Maria Dragomiroiu și-a ținut soțul în probe timp de 4 ani. Care este secretul unei căsnicii fericite, de peste 30 de ani