De altfel, vedeta a dezvăluit recent că destule persoane pe care le-a întâlnit s-au gândit că a pierdut sarcina, din moment ce burta de gravidă nu e deloc vizibilă.

Întrebată la ”Vorbește lumea” câte kilograme a luat în sarcină, iată ce a răspuns vedeta: „Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc”.

Nici sport nu mai face ca înainte și asta la recomandarea medicului. ”Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele”, a mai povestit vedeta, care s-a căsătorit cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu anul trecut.

nici-urma-de-burticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Milan, băiatul acestuia dintr-o relație anterioară, este foarte atașat de Roxana și de frățiorul lui, care nu s-a născut încă. ”Îmi spune să opresc mașina să îl pupe pe bebe” declară amuzată Roxana.

Cum au aflat părinţii Roxanei Vancea de sarcina fiicei lor

”L-am trimis pe Milan să le spună părinților mei și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. «Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza», spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau, pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, declara recent Roxana Vancea în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Vezi și Roxana Vancea, veste nu tocmai bună legată de sarcină. Vedeta are 31 de ani

Citește și:

Dinu și Deea Maxer aniversează nunta de dantelă: ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”. Imagini nevăzute de la nunta lor, unde mirele a venit pe cal

Cine este, de fapt, iubitul Andei Adam. Bat clopotele de nuntă: ”Soacra ei e moartă după ea!”