Roxana Blagu este în culmea fericirii pentru că va deveni din nou mămică. În urmă cu trei ani, cântăreața s-a căsătorit în mare secret cu Andrei Badiu. De atunci au tot încercat să devină părinți, dar în zadar până acum. Vedeta a pierdut până acum două sarcini, potrivit OK Magazine. Acesta este și motivul pentru care a ținut acum sarcina secretă. Este însărcinată în cinci luni, iar peste patru luni își va ține bebelușul în brațe, un băiețel. Ei mai au câte o fetiță fiecare din relații anterioare.

Roxana este insarcinata în 5 luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Roxana a luat doar 5 kilograme în sarcină

‘Doar prietenii foarte apropiați au știut. Îmi doream foarte mult să devin mamă și până la urmă dorințele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetițe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieței e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu’, a povestit ea la emisiunea ‘La Măruță’.

Fosta solistă a trupei Trident a detaliat și cum a fost momentul în care a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară.

‘De ziua lui Andrei nu știam ce cadou să îi fac și am făcut o petrecere surpriză unde am invitat toți prietenii lui. În dimineața aceea l-am întrebat ce și-ar dori și el mi-a răspuns că i-ar plăcea să rămân însărcinată. Uite că i s-a îndeplinit dorința. Sarcina decurge foarte bine, primele trei luni au fost cu grețuri, cu amețeli, dar acum nici nu simt că sunt însărcinată, am o stare foarte bună permanentă. Până acum am luat 5 kilograme’, a mai conchis aceasta.

 „O să fie o experienţă nouă pentru noi! Noi suntem obişnuiţi cu fetite. De data asta cred că o să fiu mult mai relaxată. E al doilea copil, e mai diferit.”, a declarat Roxana Blagu.

“Ne-am dorit mult acest copil, dar nu am vrut să grăbim lucrurile în vreun fel.  Am rămas însărcinata în mod natural, deşi am pierdut două sarcini. A venit această minune în viaţa noastră, iar Andrei mereu îmi spunea că mie băiat îmi trebuie şi iată că aşa s-a întâmplat. Sunt însărcinată în 5 luni şi abia aşteptăm să îl cunoaştem”, a spus Roxana.

Roxana și Andrei s-au căsătorit în mare secret la sfârșitul anului 2017, după cinci ani de relație.

Citește și: