Cântăreața în vârstă de 26 de ani a postat pe Instagram, multe fotografii cu burtica de gravidă, care este destul de măricică, semn că sarcina este avansată. La descrierea imaginilor, Halsey a scris „Surpriză!” și a pus un biberon. Artista a ținut totul secret până acum, dar vestea i-a bucurat pe fanii artistei.

Iubitul ei, Alev Aydein a fost printre primele persoane ce i-au lăsat comentarii artistei. „Am inima plină, te iubesc, dulceață. Te iubesc! Și iubesc deja acest micuț om.”, a scris el, postând și el imaginile cu iubita lui însărcinată.

Halsey, pe numele ei real Ashley Frangipane, radiază de fericire, mai ales că sarcina vine după ce a trecut prin momente grele. Ea își dorea foarte mult să devină mămică. A dezvăluit că în 2015 a suferit un avort spontan chiar pe scenă și ulterior a fsot diagnosticată cu endometrioză.

Halesey-a-fost-operata-in-2017-dupa-ce-a-fost-diagnosticaata-cu-endometriozaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Am descoperit că sunt însărcinată și înainte de a realiza ce înseamnă asta pentru mine, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru relația mea, următorul lucru de care îmi amintesc este că mă aflăm pe scenă și am pierdut sarcina în mijlocul concertului. Senzația pe care am avut-o când m-am uitat în ochii a milioane de adolescenți, în timp ce sângeram și trebuia să rămân în spectacol, nu poate fi explicată în cuvinte.”, povestea ea în trecut, precizând: „Niciodată nu m-am simțit atât de incompletă”.

La doar o zi după ce a anunțat că este însărcinată, Halsey a făcut publică șio imagine în care s-a lăsat fotografiată cu cicatricele rămase de după operația de endometrioză pe care a suferit-o în 2017.

„Războinica endo”, a scris artista de 26 de ani pe Instagram Story, „cele două cicatrice care mi-au dăruit acest înger”, a notat ea pe aceeași imagine.

Încă din 2020, Halsey și iubitul ei au fost surprinși de multe ori împreună, semn că sunt de nedespărțit, chiar dacă relația e relativ proaspătă. „Halsey este discretă atunci când vine vorba de relație. Totuși, în toamnă au petrecut mult timp la ea acasă și era evident că era fericită.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația People.

Înainte de a forma un cuplu cu Alev, Halsey a avut o relație cu Yungblud, a fost împreună cu Evan Peters, dar cea mai mediatizată legătura a sa a fost cu G-Eazy, aceștia având o relație plină de despărțiri și împăcări din 2017 până în 2018.

Citește și:

Megan Fox s-a logodit. Nici măcar nu a divorțat încă de Brian Austin

Interviu EXCLUSIV Pavel Bartoș: ”Fiecare dimineață în care mă trezesc îmi aduce zâmbetul pe buze”