Celebra cântăreață iubește la 48 de ani ca o adolescentă. Aceasta a început de trei luni o relație cu Alex Rodriguez (41 de ani), cu care se înțelege de minune. Mai mult, lJ.Lo se pare că a cucerit-o și pe mama fostului jucător de baseball, așa că nu e de mirare, că sportivul, convins că și-a găsit sufletul pereche, și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă, într-o excursie romantic la Paris.

Jennifer Lopez și Alex RodriguezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„S-a pus în genunchi și a întrebat-o pe J.Lo dacă vrea să se mărite cu el. Ea a izbucnit în lacrimi și i-a spus Da”, a declarat o sursă pentru Life& Style.

Citește și: Ce note a luat băiatul lui Dan Bittman la examenul de Bacalaureat

J.Lo și Alex formează un cuplu din luna martie

Alex își propusese să o ceară în căsătorie pe Lopez chiar sub turnul Eiffel, însă pentru că cei doi sunt foarte discreți privind relația sa și vor să țină totul secret, a făcut marele pas în apartamentul de lux al unui hotel din capital Franței. „A cerut-o de soție în intimitatea apartamentului lor prezidențial de la luxosul hotel Meurice”, a mai spus sursa.

Potrivit unor apropiați ai lui J.Lo, aceasta nu se aștepta deloc ca Alex să o ceară de soție, desi el i-a tot repetat că este femeia visurilor lui, și a fost foarte emoționată de gestul acestuia. „E

Îndrăgostită nebunește de A-Rod. Iubește absolut tot la el”, a spus sursa. Cei doi se pare că vor începe în curând planurile de nuntă. Ei doi formează un cuplu din luna martie, însă primele poze cu ei împreună au apărut la începutul lunii aprilie.

Citește și: