Nicoleta Nucă este în culmea fericirii. Îndrăgita cântăreața a fost cerută în căsătorie de bărbatul cu care se iubește de trei ani. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare.

Frumoasa artistă și iubitul ei au plecat într-o mică escapadă romantică în Istanbul, dar aceasta nu a avut nicio idee despre ce i-a pregătit iubitul ei acolo. Alex Ursache și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o pe Nicoleta în căsătorie. Momentul a fost unul cu totul special, având în vedere că a avut loc departe de ochii curioșilor, într-un cadru de poveste, la Istanbul, undeva la apus, ca totul să rămână o amintire de neuitat.

nicoleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Fericită până peste măsură, cu un zâmbet larg pe față, vizibil emoționată, Nicoleta Nucă a realizat o mică ședință foto cu inelul ce-l poartă acum pe deget, apoi a făcut totul public, spre deliciul fanilor.

Artista a mărturisit că pe 3 august a spus cel mai sincer ”DA” din viața sa, visând de acum încolo la o viață în doi, alături de omul pe care-l iubește la nebunie.

”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi.

Giulia și Antonia s-au numărat printre primele care i-au transmis numai de bine proaspetei logodite: ”Wooow, felicitări”, ” Felicitări, vă pupăm!”, primind imediat și mulțimiri din partea logodnicei lui Alex Ursache.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Turcia!