Ben și Christine au decis să se împace şi să acorde mariajului lor încă o şansă, potrivit revistei People.

Starul de comedie, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit că s-a împăcat cu soţia lui într-un interviu acordat marți pentru revista Esquire. Relaţia lor romantică a fost reaprinsă după ce Ben Stiller şi Christine Taylor, în vârstă de 50 de ani, au decis că ar fi mai bine ca actorul să se mute din nou împreună cu familia sa în primele zile ale pandemiei de coronavirus, întrucât aceasta ar fi fost singura modalitate prin care starul ar fi putut să îi vadă pe cei doi copii ai lui pe durata lockdown-ului.

„Apoi, de-a lungul timpului, lucrurile au evoluat. Eram despărţiţi, dar acum ne-am împăcat şi suntem bucuroşi pentru acest lucru. A fost cu adevărat minunat pentru noi toţi. A fost ceva neaşteptat, unul dintre acele lucruri bune care s-au întâmplat în pandemie”, a declarat Ben Stiller pentru revista Esquire.

Ben Stiller and his wife, Christine Taylor, arrives at the premiere of the film, ” The Heartbreak Kid” in Los Angeles, CA on Thursday, Sept.  27, 2007. Photo credit: Francis SpeckerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ben Stiller şi Christine Taylor au împreună doi copii: o fiică, Ella Olivia, în vârstă de 19 ani, şi un fiu, Quinlin Dempsey, în vârstă de 16 ani.

În mai 2017, actorul american şi soţia lui au dat publicităţii o declaraţie comună prin care şi-au anunţat despărţirea după o căsnicie de 17 ani. Ben Stiller şi Christine Taylor s-au căsătorit în Hawaii în mai 2000.

Mai mult, anul 2017 nu a fost deloc unul bun pentru celebrul actor Ben Stiller (56 de ani). Acesta a anunțat înainte de divorț că a fost diagnosticat cu cancer de prostată.

Ben Stiller a declarat în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru „Today, că este cu adevărat norocos că a descoperit din timp că are cancer și a putut să se lupte cu această boală necruțătoare, chiar dacă i-a distrus viața sexuală.

„Este o lume cu totul nouă, deci trebuie să te reeduci pentru a te putea adapta. Pentru mine a însemnat să învăţ care îmi sunt opţiunile”, a explicat actorul, care a ascultat recomandarea medicilor şi şi-a eliminat prostata. „Mă simt grozav acum. Am fost cu adevărat norocos pentru că tratamentul meu a constat într-o singură intervenţie chirurgicală, a precizat actorul.

Stiller a declarat că în ciuda efectelor secundare asociate în mod normal unei astfel de operaţii, cum ar fi impotenţa, spune că el este într-o formă foarte bună şi că nu ar fi fost afectat de acestea. „Când mi s-a pus întrebarea: «Vrei să trăieşti sau vrei să te asiguri că viaţa ta sexuală este cea mai bună?», am optat pentru a scăpa de cancer şi a vedea ce se întâmplă ulterior şi din fericire totul este bine’, a declarat acesta.

Mai multe surse au declarat că, de când s-a despărțit de soție, Ben era ‘singur și nefericit’, și a decis în cele din urmă să facă orice îi stă în putință să-și recucerească soția și se pare că a reușit.

‘Au avut problemele lor, dar Ben știe că nu va mai întâlni vreodată pe cineva ca ea’, a declarat o sursă din anturajul lor. ‘Și-a pus serios problema dacă nu cumva nu a muncit îndeajuns de mult pentru această relație și regretă profund faptul că a lăsat-o să plece’, a mai spus sursa. Așadar, cei doi se pare că au decis să-și mai dea o șansă.

Ben a recunoscut în nenumărate rânduri că este îndrăgostit nebunește de soția lui.

„Când am întâlnit-o , m-am gândit . A fost ceva de genul: Wow, este o persoană grozavă. O iubesc’, povestea Ben într-un interviu în 2007. Cei doi au jucat împreună în mai multe comedii, printre care „Zoolander’, ‘Zoolander 2′, „Dodgeball: A True Underdog Story’, „Tropic Thunder and Arrested Development’.