Se fac doi ani de când au demarat divorțul, dar Angelina Jolie și Brad Pitt nu au reușit încă să ajungă la o înțelegere. Nu doar că vrea să-l lase fără copii, dar acum actrița vrea să-i ia actorului și banii.

Potrivit unor documente obținute de CNN, Angelina a depus marți, la Curtea Superioară din Los Angeles, o nouă plângere împotriva soțului ei și îl cheamă din nou în instanță, acuzându-l că nu a plătit pensie alimentară copiilor nici măcar o luni.

”Are datoria să le plătească pensia alimentară copiilor. Brad n-a mai plătit de un an și jumătate.”, se arată scris într-un document depus de avocata actriței, Samantha Bley DeJean,  citat de CNN.

Actrița a declarat că este extrem de furioasă pe fostul soț, pentru că nu s-ar implica și financiar în creșterea copiilor și vrea să se asigure că acesta îi va plăti și ultimul bănuț din lunile în care au stat separați.

”Jolie plănuiește să ceară prin intermediul instanței plata retroactivă a pensiei alimentară”, mai este precizat în respectiva cerere”, mai scrie CNN.

Citește și: Jennifer Aniston o critică pe Angelina Jolie: „E rușinos că nu poate da dovadă de maturitate”

Angelina Jolie insistă ca divorțul să fie finalizat anul acesta

Însă, până acum nimeni nu ar fi făcut public faptul că vreun judecător ar fi stabilit ce pensie alimentară trebuie să plătească actorul. Ei au împreună șase copii minori, trei băieți și trei fete, iar Jolie are deocamdată custodia acestora.

Mai mult, în document se precizează că avocații actriței vor colabora cu cei ai lui Brad pentru a se asigura că divorțul se va finaliza rapid și că cei doi vor fi din nou singuri până la sfârșitul anului, la cererea Angelinei. Lance Spiegel, avocatul lui Brad Pitt, nu a dat deocamdată nicio declarație.

Celebra actriță insistă ca divorțul să fie finalizat cât mai curând ca să fie din nou o femeie liberă. Recent, în presa de peste Ocean, au apărut zvonuri că Angelina Jolie și-a făcut un nou iubit, cu șapte ani mai tânăr,  și vrea să-și refacă viața alături de acesta.

Brad Pitt și Angelina s-au despărțit în septembrie 2016, după doi ani de mariaj și 12 ani de relație, iar la scurt timp au demarat procesul de divorț.

 

Citește și: