”Cred că ai nevoie de un duș acum”, i-a spus, mai în glumă, mai în serios DJ-ul de radio Greg James, de la BBC Radio 1. O afirmație deloc politicoasă, ba chioar ofensatoare. Și nedreaptă dacă iei în considerare faptul că Swift cântase șase melodii, dansând în același timp. Și asta într-un mediu cu o foarte mare umiditate, de 80%, după cum arată presa britanică.

Totuși, vedeta a reacționat cu grație, replicând: ”Nu sunt ofensată că ai spus asta”.

Atacat de fanii artistei: ”Ce tupeu!”

După interviu, DJ-ul a scris pe rețelele sociale că a avut o discuție foarte frumoasă cu Swift, din care a înțeles că artista stă foarte bine la capitolul umor. Din păcate el însuși nu excelează la acest capitol, i-au transmis fanii lui Swift, care l-au atacat în fel și chip pe rețelele sociale pentru îndrăzneala și lipsa sa de bun simț.

”Nu pot crede că cineva a avut tupeul să-i spună lui Taylor Swift să facă duș în primul interviu acordat după 2 ani. Ce tupeu!”, i-a scris DJ-ului unul dintre fanii artistei.

”Sper ca toată lumea să aibă o zi bună, mai puțin tipul care a intervievat-o pe Taylor Swift și i-a spus să facă un duș. Chiar și transpirată va arăta întotdeauna mai bine ca tine, chiar dacă ești proaspăt spălat”, i-a transmis un altul.

Foto: NorthFoto

Vezi și Vedeta care naște pasiuni nebune: Un fan i-a spart casa lui Taylor Swift. A făcut un duș și s-a culcat

Citește și: