Recent, vedeta de 42 de ani a fost înlocuită cu Iulia Pârlea, una dintre cele mai mari frumuseți autohtone.

Magda Pălimariu a lucrat pentru PRO TV mai mult de 15 ani, timp în care a prezentat vremea în cadrul mai multor jurnale de știri din cadrul trustului.

La sfârșitul lunii august, în 2021, ea s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, care lucrează în Norvegia ca președinte al Camerei de Comerț. Recent, ea a anunțat că se retrage pentru o perioadă de pe TV, invocând că va pleca în Oslo, lângă soțul ei.

Nu o să renunț la întâlnirile cu voi”

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare. Și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!

Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici. Să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri.

Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris prezentatoarea pe Facebook.

Motivul care stă de fapt la baza acestei decizii pare să fie un copil. Sursele Cancan susțin că Magda Pălimariu ar fi însărcinată.

Magda Pălimariu a mai fost căsătorită

Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016.

”Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă. Și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, explica Magda Pălimariu.

Înainte de a se căsători cu Ionuț Eriksen, Magda a avut o relație de patru ani și cu Piticu, unul dintre membrii trupei ”Simplu”, cu care a fost chiar logodită.

Vezi și Vedeta Pro pleacă din România tocmai într-o țară nordică. Motivul deciziei

Citește și:

Priscilla Presley, desfigurată de operațiile estetice, la 76 de ani. Cum a apărut văduva lui Elvis la MET Gala

Robert Turcescu a făcut-o ”cerșetoare” și ”nemernică” pe Nadia Comâneci. De ce și-a cerut scuze abia acum, după 9 ani. Tot nu consideră că a greșit în totalitate