Jake Bonjovi are doar 19 ani și este cel de-ai treilea copil dintre cei patru pe care Jon Bonjovi îi are împreună cu soția sa Dorothea. Însă pare a fi cel care moștenit cel mai mult din trăsăturile și șarmul tatălui său.

jackSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Proaspăt student la Universitatea Syracuse, fiul vedetei rock sare iese foarte ușor în evidență. Același păr, aceleași buze și chiar același zâmbet, l-au făcut pe tânărul Jake, pe numele său adevărat Jacob Hurley Bongiovi, să câștige admirația internauților încă de mic.

Jake Bongiovi, iubitul lui Millie Bobby Brown

Și nu numai pe a lor, căci Jack a apărut de curând în paginile publicațiilor mondene ca fiind iubitul lui Millie Bobby Brown, actrița de numai 17 ani care a făcut ravagii cu rolul din serialul „Stranger Things”.

Cei doi tinerii au ieșit recent în public ținându-se de mână, pe străzile aglomerate din New York, în speranța că vor trece neobservați. Fotoreporterii i-au reperat imediat și i-au pozat neîncetat. Galant, Jake a cărat pe umăr, într-o geantă, câinele iubitei sale.

Jake mai are încă trei frați: Stephanie, de 28 de ani, Jesse, de 26 de ani, şi Romeo Jon, de 16 ani.

Citește și: Bon Jovi trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Este căsătorit de 28 de ani cu iubita lui din liceu. Iată secretele mariajului lor fericit