Are toată lumea la picioare și o avere uriașă, dar Jennifer Aniston mărturisește că este nefericită. Ea a recunoscut că îi este foarte dor de perioada în care juca în Friends. Deși era săracă și avea un singur job, era mult mai fericită, potrivit dailymail.co.uk.

„Am devenit încrezătoare pe platoul serialului. Să fac parte din acel show a fost într-adevăr un exerciţiu de încredere. Îmi este enorm de dor de perioada aceea, de vremea în care aveam o slujbă care îmi imi aducea fericire. Îmi este dor de acei oameni pe care i-am iubit enorm şi faţă de care am un profund respect. Sunt extrem de nostalgică în ultimul timp, chiar şi cea mai mică amintire mă face să oftez. Nu ştiu de ce am devenit aşa”, a mărturisit Jennifer Aniston.

poze FriendsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Jennifer Aniston, care îi dă viață în serial lui Rachel Green, recunoaște că niciunul dintre actori nu se aştepta să devină atât de cunoscut.

„Atunci când a început serialul nu ne venea să credem ce se întâmplă şi habar nu aveam ce va urma”, a declarat Aniston.

Serialul ” Friends” este unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune. A fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

Citește și: