Vedeta din ”Modern Family” și starul din ”Magic Mike” au confirmat pentru Page Six că drumul lor împreună s-a sfârșit, cerând presei și nu numai discreție.

„Am luat dificila decizie de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.”, au spus cei doi într-o declarație comună pentru Page Six.

Vestea despărțirii vine la o săptămână după ce Vergara a împlinit 51 de ani. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit alături de prieteni în Italia, dar Manganiello nu a apărut în nicio fotografie pe care a postat-o pe Instagram, ceea ce, bineînțeles, nu a putut fi trecut cu vederea de către fani.

actrita-petrece-in-italiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

În plus, încă soțul actriței i-a adresat o urare acesteia pe rețelele de socializare, însă aceasta a fost neobișnuit, dacă nu chiar suspect de rece. „La mulți ani, Sofia”, a scris el, postând și o imagine de cuplu.

Cât despre Sofia, care nu a fost zgârcită cu postările din Italia, aceasta a postat un mesaj revelator: ”Când viața îți dă lămâi le storci în Capri”.

Ultima oară mcând cei doi au fost văzuți împreună a fost în urmă cu o lună, când ea și-a vizitat soțul pe platoul de filmare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Vergara și Manganiello, cu cinci ani mai mic, și-au intersectat drumurile de mai multe ori înainte de relația lor. Cu toate acestea, abia pe 15 iunie 2014 – la o lună după ce Vergara a dezvăluit că a renunțat la logodna cu omul de afaceri Nick Loeb – cei doi au avut prima lor întâlnire.

Sofia Vergara, diagnosticată cu cancer! Actrița a făcut dezvăluiri incredibile

Manganiello călătorea în interes de serviciu când a aflat că Vergara era singură, așa că i-a luat numărul de telefon de la colegul ei de scenă Jesse Tyler Ferguson și a scos-o în oraș în New Orleans.

„La prima noastră întâlnire, ea mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată”, a declarat el în 2015, anul în care s-au căsătorit în fața a 400 de invitați. „Cum ar fi: „Ești prea tânăr, ești actor, ești asta, ești aia”, iar ea o făcea doar ca să se audă pe ea însăși spunând asta. Încerca să se convingă să nu se ducă acolo.”

Manganiello, însă, a făcut totul pentru a o cuceri pe Vergara, care a mai fost căsătorită, în tinerețe, și are un fiu de 31 de ani, Manolo. A cucerit-o, iar de acolo totul este istorie.

Vezi și Sofia Vergara, diva latino cu accent delicios, forme senzuale și trecut dureros. A pierdut un frate, a avut cancer la 28 de ani, dar a ajuns cel mai bine plătită actriță

Citește și:

La 41 de ani, marea noastră campionă este însărcinată! ”Nu mă gândeam că aș putea avea un bebeluș după 40 de ani”

L-a ascuns cât a putut, dar ceva nu a luat în calcul. Cosmina Păsărin, primele declarații despre noul iubit!