Ilary Blasi și Francesco Totti se despart, informează Oggi.it. Și, chiar dacă era de așteptat ca cei doi să transmită presei un comunicat comun, lucrurile nu au stat așa.

totti3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Prima informare a venit din partea frumoasei prezentatoare TV: „După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne totuși o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Invit pe toată lumea să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele”, se arată în comunicatul emis de agentul Ilaryei agenției ANSA.

12 minute mai târziu, a venit și comunicatul celebrului Francesco Totti: „După 20 de ani împreună, relația mea cu Ilary s-a încheiat, din păcate. Tot ceea ce am spus și făcut în ultimele luni a fost pentru a ne proteja copiii, care sunt și vor fi întotdeauna prioritatea principală în viața mea. Am încercat să depășesc criza căsniciei mele dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu mai poate fi evitată. Voi continua să fiu unit cu Ilary în creșterea celor trei copii ai noștri minunaților, având întotdeauna un mare respect pentru soția mea. Calea despărțirii noastre va rămâne strict privată pentru mine și, prin urmare, nu voi mai face alte declarații. Am încredere în cel mai mare respect pentru confidențialitatea și intimitatea noastră, în special pentru liniștea celor trei copii ai noștri. Mulțumesc”.

Francesco Totti și Ilary Blasi au împreună 3 copii: Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

Cel mai probabil decizia divorțului i-a aparținut Ilaryei Blasi după ce soțul ei a fost fotografiat ieșind din locuința frumoasei Noemi Bocchi (33 de ani), cea despre care presa de scandal din Peninsulă susține că ar avea o relație cu Totti de mai bine de un an.

După anunțul oficial al despărțirii, Ilary Blasi va părăsi Roma pentru câteva zile, alături de copiii ei.

Citește și: El e bărbatul pentru care Michelle Hunziker s-a despărțit de soțul cu care are doi copii. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze fiebrinți