Christina Milian este în culmea fericirii de când în viața ei a apărut, Matt Pokora. Cei doi se iubesc enorm și se pare că-și doresc o familie numeroasă. Artista și iubitul ei au dezvăluit pe rețelele de socializare că vor deveni din nou părinți, la doar 10 luni după ce le-a venit pe lume primul copil. Este al doilea copil pentru artistă alături de iubitul ei, Matt Pokora, ea mai având și o fetiță dintr-o relație anterioară.

Pentru fericitul anunț făcut pe instagram, Christina Milian, în vârstă de 39 de ani, s-a folosit de o imagine superbă, cu ea însărcinată pe plajă, la apus, în timp ce iubitul ei, cântărețul Matt Pokora, apare stând în genunchi și sărutându-i burtica de gravidă.

„Tu și Eu +3 #morelove”, este textul care acompaniază imaginea de pe Instagram.

Christina Milian și Matt Pokora mai au un băiețel, Isaiah, în vârstă de 10 luni. Artistul francez în vârstă de 35 de ani a anunțat și el vestea pe contul său de Instagram postând o imagine cu fiul lor, Isaiah, în timp ce își ține mâinile pe burtica de gravidă a lui Milian. „Tu și Eu +3. Isaiah este deja un frate mai mare protector”, a scris acesta.

Christina Milian și Matt Pokora, un cunoscut cântăreț și dansator francez, formează un cuplu din 2017. Christina Milian mai are o fetiță în vârstă de 10 ani, Violet, împreună cu fostul ei soț, The Dream.

Citește și:

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cât de tristă este!

Elena Băsescu, vacanță cu toți cei trei copii, la munte. Cum arată acum prichindeii Ebei