După ce și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes alături de Nicolas, purtând verighetă pe deget,ce a iscat zvonuri că cei doi s-au căsătorit în secret,  frumoasa actriță italiană nu a mai fost văzută în compania iubitului său. Și asta, pentru că cei doi s-au despărțit.

Informația a fost confirmată chiar de Monica într-un interviu pentru revista franțuzească Madame Figaro. Ea a spus că iubirea dintre ei s-a terminat, dar nu a vrut să spună dacă, în prezent, este singură sau nu.

MONICA BELLUCCI SI FOSTUL SOT, VINCENT CASSELSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

„Am zis că povestea aceea de dragoste s-a terminat, dar nu am zis că sunt singură”, a spus Monica.

Povestea de iubire dintre Monica și iubitul ei cu 18 ani mai tânăr s-a terminat în luna iulie. Potrivit revistei Paris Match, ea și Nicolas formau un cuplu de doi ani, din mai 2017, și desi actrița spunea despre iubitul ei că și-a găsit perechea și spera ca lucrurile să meargă bine între ei, acesta a părăsit-o și ar fi deja cu altcineva.

 

Frumoasa actriță se pare că nu are deloc noroc în dragoste. În timp ce fostul ei soț, actorul Vincent Cassel, s-a recăsătorit și a devenit din nou tătic, se pare că Monica nu-și găsește jumătatea.

Celebra actriță italiană este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar actorul francez Vincent Cassel(52 de ani), nu a putut să-i fie fidel. El a dat cu piciorul unei căsnicii de 14 de ani, pentru a se distra alături de tinerele. Mai mult, el a mers din nou în fața altarului alături de un manechin, în vârstă de doar 22 de ani, Tina Kunakey, care l-a făcut din nou tătic.

Monica Bellucci a fost distrusă de infidelitatea soțului ei și i-au trebuit mai mult de patru ani să-și revină. Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani.

 

Citește și: