O vară plină de sărutări la piscină și ședințe foto în doi: așa ar putea fi rezumată vacanța petrecută de Deva Cassel alături de iubitul ei, Luca Salandra. Și chiar dacă frumoasa Deva a încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iubitul său a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii suvenir cu ei doi, dezvăluind astfel legătura lor de dragoste.

deva-si-luca5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Recent, Deva a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana Alta Moda, pășind astfel pe urmele mamei sale, Monica Bellucci.

Însă în ceea ce privește viața privată, Deva Cassel preferă să păstreze confidențialitatea și rareori împărtășește fanilor săi fotografii personale, în favoarea celor care îi privesc viața profesională. O cu altfel stau lucrurile în privința modelului Luca Salandra, iubitul Devei, care nu rezistă tentației de a arăta lumii cine este fata care i-a furat inima.

„Deva în vacanță” a scrie el în dreptul unei galerii foto, în care a postat imagini în care cei doi pot fi văzuți schimbând un sărut, îmbrățișându-se după o baie ori ținându-se de mână.

De altfel, Luca nu ratează nicio ocazie să se laude cu Deva. Așa că, la doar 17 ani, Deva Cassel și Luca Salandra au decis să apară prima dată în public în septembrie anul trecut la Veneția, cu aprobarea mamei Monica Bellucci și a tatălui Vincent Cassel.

Iar gurile rele spun că cei doi par gata să facă următorul pas și anume acela de a se muta împreună în New York, începând cu debutul următorului an școlar.

Citește și: Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, ireal de frumoasă, pe podium. A defilat pentru Dolce & Gabbana în locul în care mama ei a filmat „Malena”, acum 20 de ani

xBen Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților