Iar porecla pe care i-a pus-o americancei arată clar ce simte pentru ea. Prințul își alintă nora spunându-i ”Tungsten” (în românește wolfram, un element chimic, metal dur, folosit la fabricarea oțelurilor speciale și nu numai).

Cum wolframul este un metal foarte dur, probabil așa este și Meghan sau așa o vede Charles. Și cu siguranță așa este, pentru că nu oricine în locul ei ar fi putut să facă față cu brio situațiilor prin care a trecut ea și expunerii extreme de care a avut și are în continuare parte.

”E puternică și fermă la fel ca acest metal dur”, a explicat o sursă vorbind despre felul în care prințul de 69 de ani o vede pe Meghan.

”Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța sa și fermitatea pe care i-o dă lui Harry, care are nevoie de o astfel de persoană puternică în viața sa, pentru că el poate fi cam moale”, a mai spus sursa. Așa că acesta a devenit o formă de alint”, a mai explicat sursa.

Meghan, liantul dintre Harry și Charles

Mai mult, de când a intrat în viața celor doi, Meghan chiar i-ar fi ajutat să-și îmbunătățească relația.

Între Harry și tatăl său există si acum disensiuni legate de faptul că roșcovanul nu e nici acum împăcat cu felul în care Charles a tratat-o pe prințesa Diana, mama sa. Apoi, Charles nu poate uita comportamentul lui Harry din adolescență, când de multe ori s-a comportat precum oaia neagră a familiei, consumând alcool, fumând, petrecând și expunându-se cu destule domnișoare. Practic, din punctul său de vedere, a făcut de râs familia regală.

Acum, însă, Meghan este liantul dintre cei doi. Charles o admiră mult pentru felul în care s-a adaptat la noile ei îndatoriri, iar Harry a trebuit să recunoască faptul că tatăl său a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a a o face pe Meghan să se simtă ca acasă.

În momentul în care Charles a condus-o la altar pe Meghan, între ei deja se legase o prietenie frumoasă. ”Ești bine? Arăți adorabil!”, i-ar fi șoptit la ureche Charles lui Meghan, în momentul în care cei doi au început să pășească împreună spre altar. Cuvinte frumoase, simple, spuse din suflet, care oglindesc genul de relație dintre Charles și Meghan.

Vezi și Clar e anul lui Meghan Markle! După ce a devenit soția prințului Harry, i se întâmplă încă ceva superb!

Citește și: