Ba chiar mulți au speculat că sarcina ei ar fi mai avansată decât declară, dat fiind felul în care arată ducesa de Sussex. Mai mult, tabloidele au lansat chiar vestea că Harry va deveni tată de gemeni.

Nimic din toate acestea nu este adevărat. În realitate, ”e un bebeluș mare în ea”. Cel care a oferit explicația este chiar prințul Harry. Prezent împreună cu soția sa la un eveniment de strângere de fonduri, joi, Harry a comentat pe marginea felului în care arată Meghan.

Mândru, așa cum este de când a aflat că va fi tată, Harry a spus această replică unuia dintre invitații la eveniment, spre amuzamentul acestuia.

Cât despre Meghan, cu gura până la urechi, amuzată la rândul ei de observația lui Harry, aceasta a replicat imediat: ”Va fi cel mai bun tată!”. Și uite așa cei prezenți au văzut un crâmpei din viața de cuplu a lui Harry și Meghan.

Ca de obicei, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a fost o apariție. A purtat o cămașă albă Givenchy și o fustă lungă, închisă la culoare, cu talie foarte înaltă și crăpătură adâncă pe picior. Ținuta a fost completată de o poșetă mică și de mâna pe care Meghan a lăsat-o să se odihnească mai mereu pe burtică.

Copilul cuplului, care aprinde imaginația tuturor celor din regat, date fiind originile africane ale mamei sale, urmează să vină pe lume la sfârșitul lui aprilie sau începutul lui mai. Deocamdată nu se știe dacă va fi o fetiță sau un băiețel. Camera bebelușului a fost decorată în culori neutre, pentru a fi potrivită în oricare dintre cazuri.

Vezi și E ca toate femeile și i-e frică de naștere. Uite cum va aduce pe lume copilul Meghan Markle

Citește și: