Totuși, actorul în vârstă de 46 de ani are circumstanțe atenuante. Cea care l-a convins să-și facă manichiura e una dintre fiicele sale, Jasmine, de 2 ani. Dacă așa și-a dorit puștoaica să-și vadă tatăl, atunci acesta s-a conformat.

Mai mult, fata și-a dorit ca tatăl ei să iasă în public cu ojă pe unghii, ceea ce s-a și întâmplat.

Într-o postare pe Instagram, The Rock a povestit cum s-a întâmplat totul, respectiv dialogul dintre el și fiica sa de până la ședința de manichiură:

”Eu: Vino, iubito, dă-i tatălui tău un pupic înainte să plece la muncă.

Jazzy: dar, tati, ai nevoie de unghii date cu ojă!

Eu: Scuze, iubito, dar tati trebuie să muncească.

Jazzy: Nu, tati, chiar ai nevoie de unghii date cu ojă!”, povestește actorul, continuând: ”Și se uită la mine cu ochii minunat de albaștri ai mamei ei.

Eu: Da, clar ai dreptate! Tati are nevoie să aibă unghiile date cu ojă!”. Iată o discuție atipică tată-fiică, din care, așa cum se întâmplă de multe ori, copilul câștigă.

Peste 100 de milioane de prieteni virtuali i-au admirat actorului manichiura imperfectă, dar perfectă în ochii fiicei sale.

Iar The Rock va mai trece probabil prin astfel de clipe, din moment ce mai are o fiică de cinci luni, Tiana Gia.

Actorul este tată a trei fete: Simone Johnson, de 17 ani, rezultată din relația cu producătorul Dany Garcia, Jasmine, de 2 ani și Tiana Gia, de 5 luni, ultimele două din relația cu actuala parteneră, Lauren Hashian.

The Rock, unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, este un tată dedicat, extrem de implicat în viața de familie. Iată ce gesturi face față de iubita lui

Citește și: