”Prietena, partenera, iubirea vieții mele nu mai e. Inima mea e frântă și nu mai poate fi vindecată”, a transmis artistul într-un comunicat de presă.

”Dolores e frumoasă. Arta creată de ea e frumoasă. Familia ei e frumoasă. Energia pe care continuă să o radieze nu poate fi negată.

Sunt pierdut. Îmi lipsește enorm. Voi continua să umblu fără țintă pe această planetă pentru o vreme, știind că nicăieri nu e locul potrivit pentru mine”, a transmis el îndurerat.

Erau împreună din 2015

Relația celor doi nu a fost una care să apară în tabloide. Erau împreună din 2015 și chiar colaborau în plan muzical. Solista The Cranberries urma să înregistreze cu D.A.R.K., trupa din care face parte Ole, un album. Acesta era și motivul pentru care se afla la Londra. De ce era însă singură în camera de hotel când a murit încă nu se știe. Miercuri a ieșit la iveală că Dolores a fost găsită moartă de personalul care venise să curețe camera. A fost găsită fără viață în baie.

Se știe că Dolores și Ole au petrecut împreună revelionul, muzicianul postând pe Instagram o fotografie cu ei doi. Lângă aceasta a scris și cum avea să fie noaptea: ”mâncare comandată, TV, în pijamale”.

iubitul lui Dolores

Până în acest moment nu se știe cum și de ce a murit artista în vârstă de 46 de ani. Nici autopsia nu a avut loc. Dolores avea trei copii cu fostul soț, de care se despărțise în 2014.

Vezi și Delia a primit vestea tragică în vacanță: ”La revedere, îngerule!”

Citește și: