Povestea de iubire dintre celebra actriță și fostul președinte mexican e istorie. La scurt timp după ce s-a anunțat că divorțul dintre  Enrique Pena Nieto și   Angelica Rivera a fost finalizat, presa mexicană a început să facă noi dezvăluiri din viața actriței, care  se pare că și-a găsit alinarea în brațele unui fost coleg din telenovele.

Potrivit La Verdad Noticias, este vorba despre actorul Eduardo Yanez,  nimeni altul decât cel alături de care a jucat în „Tequila cu suflet de femeie”. Se pare că ar fi vorba între ei despre o poveste de iubire, care a început acum 12 ani, când s-au cunoscut pe platoul de filmare, însă a rămas neterminată, pentru că actrița din „Gaviota”, era pe vremea aceea măritată cu producătorul de la Televisa, El Guero Castro, cu care are trei fete, Sofia, Fernanda și Regina.

Eduardo si Angelica RiveraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Acum pentru că s-au reîntâlnit după atâția ani, se pare că flacăra iubirii s-a reaprins, iar cei doi au fost văzuți tot mai des împreună în Los Angeles.

Cei doi au format un cuplu în urmă cu 12 ani, chiar pe vremea când erau colegi de platou. Însă relația lor de atunci a fost de scurtă durată. Conform zvonurilor, Angelica și Eduardo petrec tot mai mult timp împreună în Los Angeles, acolo unde locuiesc în prezent.

 

Eduardo este cunoscut publicului din românia și pentru rolurile din telenovelele  „Inimă sălbatică”  sau  „Iubiri nevinovate”, dar și pentru povestea de iubire pe care a avut cu celebra Adela Noriega. El a fost logodit cu actrița Erika Buenfil, care, de asemenea, a avut o relație cu  un fost preşedinte al Mexicului, Ernesto Zedillo, căruia i-a făcut un copil, însă acesta nu a vrut să i-l recunoască.

Fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, era violent cu Angelica

Angelica Rivera părea fericită până s-a aflat că divorțează  de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto . Totuşi, în spatele figurii de femeie împlinită, pe care o afișa actrița din „Stăpâna” la brațul soțului ei, presa mexicană dezvăluia că se ascundea chipul unei soţii chinuite şi terorizate, mai ales că pre­şedintele mexican nu s-a sfiit să afirme că frumu­seţea ei îi cam dă prilej de gelozie și de… bătăi, după cum subliniau unii care cred că internarea subită  din martie, 2013, când susținea că a căzut pe scări, a fost cauzată, de fapt,  de o ieşire vio­lentă a soţului ei.

„Nieto i-a dat o bătaie zdravănă Angélicăi. Loviturile lui au fost atât de dure, încât a băgat-o în spital, dezvăluia la vremea respectivă la un post local de televiziune Laura Zapata, sora actri­ţei şi cântăreţei mexicane Thalía. Incidentul n-a fost nici confirmat, nici contes­tat de familia prezidenţială, care a trecut totul sub preş şi a continuat să pozeze într-un cuplu fericit, alături de toţi cei şase copii (dintre care trei ai lui Peña Nieto).

Înainte de căsătorie, Enrique a fost  criticat adesea în presă pentru desele lui aventuri şi era poreclit Hell Boy, din cauza caracterului său violent. El a fost acuzat și că şi-ar fi ucis prima soţie, Monica Pretelini.

Enrique Nieto și-a terminat mandatul de președinte pe 30 noiembrie  și a fost implicat într-un scandal de fraudă fiscală, fiind acuzat că ar fi primit 6 milioane de dolari mită de la baronul drogurilor din ţară,  El Chapo Guzman. De atunci, el și Angelica nu au mai fost văzuți în public, actrița alegând să fugă în Los Angeles cu cei trei copii ai ei. 

 

Citește și: