Cu ce ochi vede acum vedeta o posibilă căsătorie? Mai poate avea încredere în bărbați?

Într-un interviu recent, acordat Antena Stars, Daniela Crudu a dezvăluit că acum, la un an de la episodul sângeros, se simte mai bine. Când a venit vorba despre căsătorie, vedeta TV a mărturisit că nu se vede în această postură.

„Nu vreau să mă mărit. Nu îmi place ideea asta. Nu vreau să mă leg așa de cineva. Nu mă văd căsătorită. Vreau să văd, să cunosc, să mă distrez, îmi place să fiu libertină”, a recunoscut Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Totuși, își dorește copii, chiar dacă aceștia ar veni în urma unui ”accident”. „Vreau copii, adică dacă e să se întâmple așa, îi păstrez, normal. Dar sper să fie bărbatul frumos să iasă și copiii frumoși”, a mai completat Cruduța.

În urmă cu un an, Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit, din cauza unei crize de gelozii pe care bărbatul a avut-o, după ce a văzut că mai multe persoane vin la iubita lui în club și vorbesc cu ea.

Chiar dacă în interiorul localului nu s-a întâmplat nimic, atunci când cei doi erau în mașină, croatul a început să o lovească cu bestialitate pe Daniela Crudu. De teamă, fosta asistentă TV a coborât din autoturism, desculță, și s-a refugiat într-o benzinărie care se afla la un kilometru de locul în care a avut loc agresiunea, amintește Antena Stars.

Ulterior, Dan Capatos a dezvăluit că a fost sunat de Cruduța, care i-a mărturisit că dacă nu ieșea din mașină, probabil totul se transforma într-o tragedie: „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos, după cum acesta a mărturisit, la momentul respectiv.

Vezi și Daniela Crudu, încă o operație estetică! Ce și-a mai modifiat de data aceasta

Citește și:

Smiley, despre începuturile relației sale cu Gina Pistol: ”Nu a fost o dragoste la prima vedere”. Ce îl atrage la Gina

Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur. „Băiețelul are nevoie de ajutor”