Actorul Al Pacino, care a interpretat rolul Michael Corleone in “Nasul”, a dezvaluit ca a avut nevoie de ajutor psihologic pentru a gestiona faima dobandita odata cu aparitia in primulfilm din trilogia lui Francis Ford Coppola.

Actorul in varsta de 79 de ani a marturisit recent ca a facut terapie timp de 25 de ani.

A trebuit sa fac multe lucruri. Am fost la terapie cinci zile pe saptamana, timp de 25 de ani”, a spus Pacino, pentru care sedintele cu psihologul au fost fundamentale, dupa cum spune el.

În anii 1970, filmele „Nasul”, „Serpico”, „Nasul II” si „Dupa amiaza de caine” si premiile care au venit odata cu rolurile in aceste lungmetraje l-au facut pe Pacino sa apeleze la acest ajutor pentru a-si restabili prioritatile si pentru a lua decizii chibzuit.

A fost o buna decizie pentru mine sa ma indepartez de acel ritm frenetic. Mi-a placut. Dar ce se intampla e ca se termina banii”, a spus el.

Dupa o pauza de patru ani, a revenit in „Sea of Love” (1989), iar de atunci a lucrat, in medie, doua filme pe an.

Dupa filmul de televiziune „Paterno” (HBO, 2018), el a revenit anul acesta pe marile ecrane in „Once Upon a Time… in Hollywood” al lui Quentin Tarantino si in „The Irishman” al lui Martin Scorsese, unde joaca alaturi de Robert De Niro si Joe Pesci. Pentru acesta din urma, Pacino este nominalizat la Globurile de Aur.

Pacino are trei copii despre care spune ca sunt „sursa mea de lumina” si este fericit si datorita prietenilor pe care ii are, oamenilor pe care i-a cunoscut de-a lungul vietii si relatiilor pe care le-a avut. „Toate astea au contribuit la calatoria surprinzatoare pe care am facut-o pana acum. In momentul asta simt ca sunt bine”.

Vezi si Al Pacino are o nouă iubită mult mai tânără. Atrage toate privirile când apare în public. Incredibil cum arată

Citeste si: