Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani, relația artistei venind după o mare traumă suferită în plan amoros.

Zvonuri despre despărțirea lor au tot existat în ultima vreme, dar cei doi au fost foarte evazivi în declarații. Artista face acum lumină prin intermediul unui anunț postat pe rețelele de socializare.

Soțul Oanei Radu, primele declarații legate de presupusa despărțire de cântăreață. S-au separat sau nu?

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.

Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

De altfel, indiciile ce au prefigurat divorțul au fost clare, căci artista renunțase la verighetă de o bună perioadă de timp, și își ștersese și toate fotografiile cu fostul partener de pe rețelele de socializare.

Artista, în vârstă de 29 de ani, s-a abținut, deocamdată, să ofere mai multe detalii privind ruptura surprinzătoare dintre ea și soțul ei.

oana-radu-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cătălin Dobrescu a ajutat-o să slăbească

Cătălin Dobrescu, antrenor de fitness, este cel care a adus-o pe cântăreață la forma din prezent, cea mai bună din viața ei. El e cel care a antrenat-o și i-a construit meniurile.

În urmă cu ceva vreme Oana Radu mărturisea că soțul ei era foarte atent la dieta ei și uneori o certa pentru că mânca pe ascuns.

Cei doi s-au cunoscut când artista trecea prin clipe dificile. După moartea tragică a fostului ei iubit, Alin, omorât cu sânge rece într-o scară de bloc, artista a pierdut controlul siluetei și ajunsese să acumuleze tot mai multe kilograme. Cătălin i-a fost inițial antrenor personal, urmand, apoi, ca antrenamentele să se transforme într-o poveste de dragoste.

„Avem un an și puțin, ne-am căsătorit pe 21 august 2020. Suntem la fel ca în prima zi, ne iubim cred că mult mai mult. Lucrurile se țin proaspete între noi, suntem două firi destul de piperate.

Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.

Ne dorim, ne iubim, însă în momentul de față facem extrem de multe lucruri. Ne trezim devreme, pregătim mesele, eu răspund la mail-uri, filmez toate campaniile.”, a povestea Oana Radu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, în urmă cu 2 ani.

Oana Radu, despre nuntă și copii. Decizia e la partenerul ei și totul are legătură cu războiul

Fostul iubit al Oanei Radu, incendiat într-o scară de bloc

Oana Radu s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Cei doi nu au apucat, însă, să facă și cununia religioasă.

Oana Radu s-a măritat. Prima imagine cu ea în rochia de mireasă

Oana părea că și-a găsit liniștea în 2019, atunci când l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, cel care a ajutat-o să treacă peste drama vieții ei.

Mihai Alin, fostul iubit al solistei, a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, de către un vecin. Agresorul a aruncat asupra acestuia, dar și asupra mamei lui, cu cocktailuri Molotov.

Dacă femeia a avut noroc și a scăpat doar cu leziuni la mâini, bărbatul a suferit, însă, arsuri grave, pe 75% din suprafața corpului.

Fostul iubit al artistei a fost spitalizat timp de 25 de zile, însă, în ciuda eforturilor medicilor, aceștia nu i-au mai putut salva viața, declarând decesul pe 7 septembrie 2019.

Chiar dacă la producerea tragediei, atunci când bărbatul a fost stropit cu benzină și i s-a dat foc, Oana Radu și Alin nu mai formau un cuplu, artista a fost foarte afectată de cele întâmplate. Totuși, la scurt timp după moartea lui, aceasta a scos la iveală faptul că bărbatul a înșelat-o, motiv pentru care între ei nu mai era vorba de ceva timp despre sentimente de iubire.

„N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație. Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars.

Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață.

Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte. Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor. Pentru că nu mai putea”, a afirmat Oana Radu în podcastul În Oglindă.

Deși nu mai erau împreună, Oana Radu a declarat că ar fi mers până în pânzele albe ca fostul ei iubit să se facă bine. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat faptul că s-a rugat de familia lui Alin să îl transfere la un spital în străinătate, însă nu au fost de acord. 

„Sunt sigură că dacă veneam la televizor mi s-ar fi oferit ajutor. Nu mi s-a permis (de către familia lui n.r). Nu am avut niciun cuvânt de spus. Poate îl salvam. Oamenii m-au judecat că la câteva luni m-am afișat cu altcineva. Moartea lui Alin e un capitol din viața mea pe care nu-l voi uita niciodată. Oamenii nu știu de câte ori m-am dus la mormântul lui singură. Nu sunt genul care să jelească în public. Sunt sigură că Alin e împăcat cu tot ceea ce fac pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta de la mine să mă sinucid în groapă”, a adăugat artista.

În urmă cu câteva luni, iubitul ei murea, după ce a fost incendiat. Oana Radu face acum mărturisiri incredibile, după ce un nou bărbat a intrat în viața ei

Oana Radu, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu depresia

În urmă cu câțiva ani, Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu depresia severă. Atacurile de panică, realitatea deformată, gândurile negative, dar și kilogramele pe care le acumula au determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor.

”Au început tot felul de gânduri care nu aveau legătură cu realitatea, chestii care îmi oboseau creierul, pentru că veneau în mintea mea neîncetat. Era un volum prea mare, dar nimic nu mă convingea că eu, de fapt, nu o să păţesc nimic.

Aveam gânduri ca: Doamne, dacă o să înnebunesc? Dacă o să aud voci, o să văd fantome? A trecut perioada asta şi a început perioada în care mă simţeam rău, tot în 2015. Credeam că am cancer, leucemie, tumori şi mi-am făcut foarte multe analize”, a povestit  Oana Radu pe un cont de socializare.

Totodată, Oana Radu a recunoscut faptul că stările de anxietate au copleșit-o, motiv pentru care nu putea să mai doarmă, iar alimentația era una haotică. Artista și-a găsit refugiu în mâncare, lucru care a dus la acumularea multor kilograme. 

„Starea mea de rău continua, pentru că nu mă mulţumisem că văzusem că rezultatele mele erau bune. În perioada în care m-am simţit rău nu voiam să ies deloc din casă. Luam ceaiuri şi pastile pentru somn, pentru că nu puteam să dorm. Timpul a trecut şi nu mă mai mulţumea nimic şi am început să mă îngraş”.

“Mâncarea era singurul meu loc în care mă regăseam, era fericirea mea şi mâncam ca să-mi vindec stările. Ştiind că urmează să mănânc ce vreau în ziua respectivă, nu mai aveam gânduri urâte. Nu mai avea loc niciun fel de teamă, niciun atac de panică. Şi am început să mănânc şi nu a fost mai bine. Toate stările mele s-au transformat în stări mai grave”, a mai declarat Oana Radu.

Cum a slăbit Oana Radu peste 60 de kilograme

În urmă cu 8 ani, Oana Radu își schimba viața și silueta. Artista a slăbit atunci 64 de kilograme, ajungând de la 121 de kg, la 57. Ulterior, din cauza unor evenimente tragice din viața ei, artista s-a îngrașat la loc și a ajuns să cântărească 104 kg. 

Acela a fost momentul în care a intrat în scenă actualul ei soț, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. El este cel care a ajutat-o să slăbească pentru a doua oară. În prezent, Oana Radu arată ca un fotomodel și nu cântărește mai mult de 55 de kg.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez”, a dezvăluit Oana Radu pe rețelele de socializare. 

Vezi și Ce intervenție chirurgicală și-a făcut Oana Radu. Decizia a fost luată după ce a slăbit peste 100 de kilograme. Cum a decurs totul și cum se simte vedeta

Citește și:

Cinci vedete de la noi care nu mai dorm cu soții. Unele de voie, altele de nevoie

3 ani fără Draga Olteanu Matei. Lecția de iubire predată de marea actriță: „Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost”