Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a declarat că a văzut controversata comedie românească Teambuilding, despre care a spus că este, probabil, o comedie de succesul lui ”Nea Mărin miliardar” al generaţiei de astăzi. „Noi probabil că aveam nevoie de o comedie după «Nea Mărin miliardar» care să ne scoată din casă şi să mergem la film.

Sunt exagerări de limbaj, sunt poate exagerări privind viaţa din corporaţie, dar este un film al tinerilor pentru tineri şi nu trebuie să ne ascundem după deget”, a declarat Lucian Romaşcanu sâmbătă, la Prima TV, în emisiunea Insider Politic.

Micutzu, replică pentru ministrul culturii legat de Teambuilding

Invitat luni (16 ianuarie) la „2 Matinali și Jumătate”, de la Digi FM, Micutzu a replicat: „Comparațiile astea nu cred că își au locul pentru că, în afară de faptul că sunt filme ambele, nu prea avem ce să comparăm. Și sunt comedii, da. Nu e de comparat”, a spus Micutzu, la Digi FM.

Cosmin Nedelcu a vorbit și despre trecerea de la postura de comediant, la cea de actor. „Practic eu mă reîntorc la meseria de bază. Eu fiind actor-actor. Standup-ul a fost o alegere în momentul în care eu mi-am dat seama că în teatrele în care ar fi trebuit să activez nu aș fi putut să… Eu aveam senzația că după terminarea facultății totul se va întâmpla ca în facultate.

Adică vei fi distribuit în niște roluri care îți fac bine, vei avea încredere în regizorul cu care lucrezi, vei fi întotdeauna într-un context bun, cu niște colegi în care poți să ai încredere și așa mai departe. După care mi-am dat seama că nu e cazul și că ajungi pe unde ai noroc. Așa că am ales standup-ul pentru că eu hotăram ce spun, cum spun”, a povestit Cosmin Nedelcu. Micutzu a absolvit studiile Liceului de Artă „Gheorghe Tătărescu” din Focșani, apoi Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC).

Micutzu a făcut și un anunț important cu privire la proiectele sale de anul acesta: Mai avem un proiect la care, în momentul acesta, scriem. Două, de fapt. Unul dintre ele este… aia e… o să o spun și aștept înjurăturile de pe acum… „Teambuilding 2”. Însă, până la Teambuilding 2, Micutzu apare în distribuția celui mai nou film românesc, „Taximetriștii”, care din 20 ianuarie va intra în cinematografele de la noi. În rolurile principale mai sunt Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistaşu, Victoria Raileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu.

Citește și: Boala cu care Micutzu a învățat să trăiască: „Nu o păcălesc, aia nu e o minciună”

Citește și: Ce spune Micutzu despre despărțirea de iubita pictoriță: „Și cam despre asta a fost vorba”. A recunoscut că e din nou îndrăgostit

Citește și: Câți bani au câștigat într-o singură zi actorii din „Teambuilding”, cel mai de succes film românesc din ultimii 30 de ani

Citește și: Dalida din „Las Fierbinți”, despre retragerea din activitate. Actrița are doar 39 de ani