În ultimul an, tot mai mulți români s-au trezit cu sume uriașe la facturile de energie electrică. Printre ei se numără și celebrul Dorian Popa, care în luna septembrie, anul acesta, a primit o factură de aproape 9.000 de lei.

Într-adevăr, trăim vremuri dificile și nimeni nu știe ce va urma, așa că Dorian Popa a decis să acționeze imediat, pentru a reduce costurile la energie electrică. Drept dovadă, și-a instalat panouri fotovoltaice, spunând că factura de aproape 9.000 de lei a fost picătura care a umplut paharul.

A luat imediat legătura cu specialiștii în domeniu și a chemat muncitorii la el acasă. Cântărețul a mărturisit că se bucură că a acționat rapid, fiind sigur de faptul că și prețul pentru instalarea panourilor fotovoltaice va fi unul mai mare în viitorul apropiat.

”De mult îmi doream să fac această trecere, cred că factura aia de 90 de milioane a fost doar semnul de care am avut nevoie de la Dumnezeu ca să bag un pic de viteză. Factura aia m-a motivat, aș putea spune.

Am înțeles cât de simplu este procedeul și cât de bine este să îl faci acum, când încă lucrurile sunt la un preț decent, pentru că după această iarnă se va schimba un pic situația”, a povestit Dorian Popa pentru Spynews.ro.

Cât a plătit Dorian Popa pentru panourile fotovoltaice

Dorian Popa a mai povestit că a scos din buzunar în jur de 20.000 de euro pentru panourile fotovoltaice, o sumă deloc mică și pe care nu mulți rmâni și-o pot permite. Cântărețul a explicat că procedura nu este deloc una complicată și că instalarea panourilor durează în jur de patru ore.

”Am zis, gata, nu mai stau pe gânduri, hai să luăm măsuri. N-aș vrea să o duc în zona de prețuri, dar, ca idee, o lucrare de genul acesta depășește suma de 20.000 de euro, nu cu mult, dar pe acolo. E extrem de rapid, mai mult ne-a luat planning-ul și alergătura după niște lucruri pentru necesarul lucrării”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa nu este singura vedetă de la noi care a recurs la o astfel de opțiune. Aflat în aceeași situație, și Liviu Vârciu și-a montat panouri fotovoltaice pe casă. Îndrăgitul prezentator TV s-a trezit cu o factură de 5.500 de lei la gaze, avcesta fiind momentul în care a decis să acționeze.

Vezi și 5 aparate care consumă curent non stop, chiar dacă sunt oprite

Citește și:

Scandalul în care e implicat Alec Baldwin, care a împușcat o femeie la filmări, a luat sfârșit. Cum s-a terminat totul. Prima declarație a actorului

Anamaria Prodan, consolată de „Regina Întunericului” la parastasul mamei. Cine e misterioasa femeie și de ce i se spune așa