Vedeta a devenit, din nou, mămică de băiețel, după o sarcină cu peripeții, și a făcut imediat anunțul pe rețelele de socializare. ”Bine ai venit pe lume, puiul nostru!”, a scris ea pe Instagram, unde a postat și prima fotografie cu bebelușul și a anunțat și numele acestuia: Cezar Andrei.

Larisa Drăgulescu este acum mama a trei copii! Larisa Drăgulescu mai are încă doi copii, o fetiță și un băiețel, rezultați din primul mariaj, cel cu sportivul Marian Drăgulescu. Cei doi sunt deja adolescenți: în timp ce Richard l-a urmat pe tatăl său în carieră și este un gimnast cunoscut, Beatrice pictează și își dezvoltă cât mai mult latura creativă.

Marian Drăgulescu, dezvăluiri inedite despre divorțurile prin care a trecut. De ce nu au funcționat căsniciile sportivului și cu care dintre foste s-ar împăca

Sarcină cu probleme

Această sarcină nu a fost deloc ușoară, chiar dacă așa părea la început. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme, iar durerile au fost uneori greu de suportat. Acestea au persistat până în ultimele momente ale sarcinii, așa că abia aștepta venirea pe lume a bebelușului.

”Sunt bine. Simt că e mai greu așa, mi se pare foarte grea burtica, o simt foarte grea și este din ce în ce mai greu. Abia aștept să treacă timpul, să nasc. Ziua mai trece cum mai trece, nu simt chiar așa de greu, dar noaptea îmi este foarte greu, nu dorm bine, nu mă odihnesc, este greu”, declara Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

impreuna-cu-copiii-ei-adolescentiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cine este iubitul Larisei Drăgulescu, tatăl copilului

După două mariaje eșuate, primul de trei ani, iar cel de-al doilea de numai un an, cu Bogdan Marian, un bărbat mai tânăr cu șase ani decât ea, acum ea formează un cuplu cu un bărbat care lucrează în IT, pe care l-a cunoscut într-un club.

E foarte discretă în ceea ce-l privește, dar se știe că el și-a dorit mult copilul. Identitatea lui nu e cunoscută, se știe doar că nu e persoană publică.

Vezi și Larisa Drăgulescu, primele declarații despre tatăl copilului pe care îl poartă în pântece. De ce nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei

Citește și:

Jean Paler, externat din spital! Care este starea sa de sănătate și ce spune despre spitalele de la noi, după ce a fost plimbat prin 4

Elena Udrea, eliberată din penitenciar pentru trei ore, de ziua fiicei ei. Unde s-au văzut și cum a fost revederea: „Multe lacrimi”