Mai mult, vedeta, mamă a doi copii, a publicat deja pe rețelele de socializare prima fotografie cu iubitul ei. O lovitură grea pentru fostul soț, care în prezent e singur.

Dinu și Deea Maxer formau familia ideală, cel puțin în ochii fanilor, până în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi erau peste tot împreună, au doi copii minunați, aveau multe planuri împreună și-și lăudau unul altuia fidelitatea. Așa că anunțul lor privind divorțul a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aveau un trecut comun de 18 ani!

În ciuda speranțelor tuturor că cei doi s-ar putea reîmpăca, Dinu a fost cel care s-a afișat la scurt timp cu o domnișoară misterioasă, acesta confirmând ulterior că Ada îi era și iubită și că a lăsat în trecut mariajul cu Deea. Mai mult, nu excludea posibilitatea unei noi căsătorii.

Numai că minunea nu a ținut mult, iar cei doi s-au despărțit, în urmă cu câteva zile.

Acum, în timp ce artistul este singur și-și caută în grabă perechea, iată că Deea a luat prin suprindere pe toată lumea, anunțând că are un iubit.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, unde Deea a publicat o fotografie cu bărbatul care îi umple acum viața. Mai mult, bruneta a confirmat faptul că acum se iubește cu Robert Drilea, căci acesta este numele bărbatului.

Din informațiile care se regăsesc pe contul său de Instagram, Robert este specialist în vânzări și achiziții auto.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a mărturisit artista, potrivit cancan.ro.

deea-si-noul-iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Amintim că atunci când Dinu anunța despărțirea de noua iubită, Deea posta pe Instagram un imens buchet de flori și-și anunța disponibilitatea de a iubi din nou. Mulți au înțeles de atunci că artista se afla într-o relație, dar ea nu a confirmat la acel moment. Iată că, la distanță de câteva zile, Deea a făcut și anunțul.

Motivul pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită

Chiar dacă spunea tuturor cât este de fericit alături de noua sa iubită, Dinu Maxer anunța acum câteva zile faptul că povestea de dragoste cu Ada a luat sfârșit. Deși cântărețul nu și-a dorit să-și facă publică această nouă idilă, circumstanțele l-au obligat, motiv pentru care Dinu Maxer s-am văzut nevoit să dezvăluie și de ce este din nou singur.

Și, pentru că au apărut mai multe știri false legat de Ada, le-a demontat pe câteva dintre ele, punct cu punct.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți.

Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea.

Deea și Ada s-au cunoscut înaintea divorțului, fals. Comentariile sunt sute. Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu.

Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost? Cu multe date despre el, nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el.

Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.”, a spus Dinu Maxer zilele trecute.

Obiceiul pe care nu l-a putut suporta la Ada

Totuși, chiar dacă Ada l-a atras fizic din prima zi când a văzut-o, Dinu recunoaște că nu era compatibil cu femeia. Unul dintre tabieturile sale nu-i convenea deloc artistului, motiv pentru care el crede că relația nu ar fi funcționat oricum pe termen lung.

„De Paște, copiii au fost la Deaa, iar noi am stat împreună și atunci ne-am dat seama că compatibilitatea nu este 100%. Așa ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă.

Ea chiar nu vrea popularitate. Știu exact cu ce va apărea (n.r declarații). E o situație foarte ciudată, cineva a venit să sape în grădina mea, nu avea niciun sens, eu nu pot să mint.

Ei îi plac copiii, s-a comportat foarte frumos cu ei. Vă dau un exemplu, eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, mama m-a făcut să detest asta. Ada fuma, iar pentru mine este o mare piedică în a continua o relație”, a completat el.

Ulterior, și Ada a ieșit public cu niște declarații, specificând că sunt primele și ultimele explicații pe care le dă presei și publicului.

Vezi și Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa!”

Citește și:

Motivul pentru care Minodora a fost la un pas de divorț: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa, băiatul va rămâne la mine”. Ce i-a răspuns soțul a dezarmat-o complet

Fiica Andreei Bănică a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant al artistei și pozele care au devenit virale. Mama și fata, ca două surori!