Solistul trupei Holograf își trăiește la 58 de ani a doua tinerețe. După ce a pus punct relației cu Liliana, se pare că artistul se bucură din plin de noua lui postură de burlac și nu va rămâne pentru mult timp așa. Bittman a fost surprins în compania unei foste iubite.

tania-budiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Nimeni alta decât frumoasa Tania Budi, o mare iubire din trecut a celebrului artist.Cei doi au fost ieșit în oraș alături de câțiva prieteni, iar Tannia Budi a postat imediat o imagine cu ei pe rețelele de socializare, ceea ce a dat curs zvonurilor că cei doi ar putea să-și mai ofere o șansă.

În urmă cu ceva timp, solistul trupei ”Holograf” povestea că relația dintre el și Tania Budi a fost una cu năbădăi și cu scântei. Ba mai mult, artistul susținea că a învățat că, dintr-o simplă joacă, povestea lor de iubire s-a transformat într-una adevărată.

”Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa.”, povestea Dan Bittman în urmă cu ceva timp despre relația cu Tania Budi.

În luna decembrie a anului trecut, invitat în cadrul unei emisiuni TV, Dan Bittman a confirmat despărțirea de Liliana Ștefan. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, solistul trupei ”Holograf” a recunoscut că mama copiilor săi este femeia pe care a iubit-o cel mai mult și s-a declarat vinovat pentru despărțire.

”A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a mărturisit artistul.