Potrivit unei surse din anturajul ei, Jennifer ține morțiș ca acest criteriu să fie îndeplinit. Chiar ar fi apelat la prieteni să o ajute să găsească pe cineva așa cum își dorește.

”Jen le spune prietenilor că vrea să iasă cu un bărbat mai tânăr”, a declarat sursa. ”Dar are nevoie de ajutor. Și vrea ca prietenii să-i fixeze astfel de întâlniri”, a mai declarat aceasta.

Una dintre prietenele la care actrița a apelat este fosta sa colegă de platou Courtney Cox, cea care a jucat-o pe Monica în ”Friends”. La rândul său, aceasta formează un cuplu cu rockerul Johnny McDaid (din trupa Snow Patrol), cu 12 ani mai mic decât ea. Anterior, Courtney (53 de ani) a fost căsătorită cu actorul David Arquette, și el mai tânăr decât ea cu 7 ani.

Iar Jennifer poate proceda la fel, mai ales că arată perfect nu doar pentru vârsta sa (49 de ani), ci și comparativ cu femei de 30 de ani.

Alți prieteni de-ai actriței care fac eforturi pentru a-i găsi un iubit sunt Ellen DeGeneres sau Jason Bateman.

Dar de ce caută actrița un tinerel? Răspunsul îl știe doar ea. Ar putea fi însă faptul că fostul soț, Justin Theroux, iese cu cântăreața Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani, dar și cu alte tinerele celebre.

Citește și: