Brigitte este foarte îngrijorată pentru soțul ei și mai ales pentru sănătatea lui. Având în vedere că popularitatea lui este în continuă scădere, ea vrea să se asigure că Emmanuel nu va claca și că va lua decizii mai bune de acum înainte. Drept urmare, în urma certei de la palatul Elysee, ea și-a convins soțul să-și facă bagajele și să plece patru zile în Normandia să se odihnească puțin, după ce în ultima vreme liderul din Hexagon a dormit numai câte trei ore pe noapte.

Citește și: Probleme în Paradis pentru Brigitte și Emmanuel Macron? S-au certat pe holurile de la Elysée: „S-a cutremurat palatul”

Emmanuel Macron a plecat în Normandia

„Ea i-a zis: Gata! Până aici! Trebuie să te odihnești”, a declarat o sursă pentru publicația franceză Voici. Potrivit jurnalistei de la Les Echos, Brigitte i-a cerut să plece câteva zile de la palatul Elysée ca să se odihnească, după ce în ultima vreme liderul din Hexagon a dormit numai câte trei ore pe noapte.

La 16 luni de când s-a instalat la Elysée, președintele republicii franceze trece printr-o perioadă foarte grea, iar acest lucru l-a consumat foarte tare, fiind extenuat. Văzând cum scade constant în sondaje și că are și probleme în mariaj, pentru că Brigitte nu este de acord cu deciziile lui din ultima vreme, Emmanuel a fost de acord să plece. „Fața lui s-a schimbat. Este marcat de greutatea puterii sale”, au declarat apropiații lui pentru Le Figaro.

Astfel, după ce ieri a purtat mai multe discuții cu miniștrii, Emmanuel Macron și-a luat bagajele și a plecat astăzi în Normandia, însoțit de soția lui. Cei doi vor sta patru zile la ferma Saint-Siméon, din Honfleur, fiind o ocazie perfectă pentru liderul din Hexagon să-și recapete puterile.

 

Citește și: