Despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a uimit pe toată lumea. După ce matinalul de la Antena 1 a fost deja surprins alături de o altă femeie, Lidia Buble le-a mărturisit că e din ce în ce mai îndrăgostită în fiecare zi.

După despărțirea de Răzvan Simion, toată lumea așteaptă să vadă cu cine îl va înlocui Lidia pe celebrul prezentator TV. Lidia a rupt tăcerea și le-a dezvăluit fanilor că se îndrăgostește pe zi ce trece mai mult. Dar nu de un nou iubit, așa cum mulți ar fi crezut, ci de propria persoană.

Dovada că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Cu cine a ieșit în oraș artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult de mine”, a fost mesajul publicat de Lidia Buble pe Instagram.

Artista lasă de înțeles că nu e interesată de nicio nouă relație, ci vrea să aibă mai mult timp pentru ea și ccă, în sfârșit, a învățat să se iubească și pe ea așa cum e.

Mai mult, artista a vrut să lămurească toate zvonurile legate de un nou iubit. După ce a pus o poză în care apare mâna unui bărbat, Lidia și-a asigurat fanii că nu are un nou iubit și nu îl cunoaște pe bărbatul din fotografie, ci doar e o imagine de pe o pagină de Instagram.

„E doar o poză de pe o pagina de Instagram cool pe care eu o urmăresc. Pentru liniștea voastră nu am un alt iubit, nu am o altă relație”, a spus Lidia.

În plus, Lidia se pare că și-a orientat toată atenția doar pe carieră și scoate hituri după hituri. Ea a fost surprinsă tot mai des în compania lui Costi Ioniță, cu care se pare că pregătește o nouă colaborare, după succesul melodiei „Luna”.

Citește și:

Fiul lui Alin Oprea a rupt tăcerea și spune adevărul despre tatăl lui: „Nu știu de ce minți…”

INTERVIU EXCLUSIV Roxana Vancea: ”Din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu”