Diva de la Monaco a anunțat în luna mai că se retrage pentru o perioadă din viața publică. Anunțul a fost publicat pe Instagram și începe simplu, susținând că vrea să intre într-un program de ”detoxifiere”.

Vedeta a notat că simte nevoia de relaxare, de calm, de urcat pe ”coclauri”, dar mai ales, așa cum susține, ”să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau eu să fac”.

MihaelaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Nu stiu cum fac altii, dar eu fac acest „detox“ de retele sociale din cand in cand, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care am trait prea mult in online, toti. Masura, in toate, e o „cheie“pe care o folosesc fara ezitare, tocmai ca sa tai orice inceput de dependenta, oricare ar fi natura ei. Cei care ma urmariti de mai mult timp, stiti ca am obiceiul sa „dispar“ cu zilele sau chiar saptamanile, deci procedura nu va surprinde”, și-a început postarea Mihaela.

„ Am recapatat toti niste culoare de libertate, iar eu simt nevoia sa le folosesc excesiv. Sa ma duc pe coclauri, sa merg pe jos, sa ma uit la amanuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, sa imi tin mintea ocupata cu ce vreau sa fac, cu ce muncesc, cu gandurile, dorurile si placerile mele, nu ale altora. Daca pare vreun soi de egoism, va asigur ca nu e. Daca pare o idee buna, va asigur ca merita incercata, din cand in cand. Pe curand”, a mai scris MIhaela.

 

Și așa a fost. Vedeta Pro Tv nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare. Așa cum se aștepta, mulți au spus că poate a pățit ceva sau poate a fost părăsită de Felix Baumgartner. Mihaela a reușit însă să închidă gurile tuturor. Ea a revenit ieri pe Instagram, unde a postat două imagini în care apare fericită, relaxată și liniștită, alături de iubitul ei, infirmând astfel zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit.

 

Mai mult, Mihaela se pregătește să revină pe micile ecrane.
Ea a dezvăluit, zilele trecute,  în direct la emisiunea lui Măruță că va începe filmările pentru emisiunea Ferma Vedetelor  în luna augusut.