Rămas singur și neconsolat, fostul sportiv s-a văzut nevoit să se refugieze în brațele fostei soții, cea cu care are două fete: Natasha și Ella.

Întreaga familie a fost surprinsă la un restaurant, iar gesturile celor doi soți au trădat faptul că sunt mai familiari ca niciodată după divorțul din 2008.

Alex Rodriguez gets lunch with ex-wife Cynthia Scurtis and their kids at Bar PittiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Să nu uităm că divorțul lor a fost unul dintre cele mai răsunătoare din istorie. Atunci s-a stabilit ca sportivul să-i dea fostei soții, Cynthia Scurtis, profesoară de psihologie, 115.000 de dolari pe lună.

Cei doi s-au cunoscut la o sală de fitness, în Miami, în 1996. În 2002 s-au căsătorit, dar mariajul lor nu a rezistat decât 6 ani. Apoi, Rodriguez și-a căutat activ sufletul pereche, oprindu-se la Jennifer Lopez, și ea divorțată. O vreme a părut că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, cu familia lor numeroasă: ea, doi copii, el, la fel. N-a fost să fie.

Până la urmă, ajuns la vârsta de 45 de ani, Alex Rodriguez pare să se fi întors la iubirea lui adevărată, la femeia care i-a dăruit doi copii. Rămâne de văzut dacă îi va pune din nou inelul pe deget, pentru a reface familia inițială.

Vezi și Este împăcarea anului! Jennifer Lopez și-a găsit alinare în brațele lui Ben Affleck. Cum au fost surprinși cei doi

Citește și:

Ioana l-a iertat pe Ilie Năstase! A renunțat definitiv la divorț. Cum motivează decizia

Șocant! De ce a fost Prințesa Diana înmormântată în sicriu de plumb de 250 kg!