Se pare că cei doi au decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Cel puțin asta reiese din postările de pe Internet ale fostei soții a lui Ilie Năstase.

În urmă cu puțin timp, Brigitte Sfăt a postat pe contul său personal de Instagram mai multe fotografii de la nunta cu Florin Pastramă, ceea ce a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta a postat imagini și cu familia afaceristului.

Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, în urmă cu ceva timp, după trei ani de căsnicie. Atunci, bruneta spunea că partenerul ei de viață a fost violent cu ea și că nu poate accepta astfel de greșeli.

De data aceasta, se pare că Brigitte Pastramă a trecut peste momentele mai puțin plăcute din căsnicia cu Florin Pastramă și a decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Imaginile și mesajele postate de ea pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Deocamdată, afaceristul nu a făcut niciun fel de declarație despre marea împăcare, spre deosebire de soția lui, Brigitte Sfăt. Bruneta a făcut furori pe rețelele de socializare cu ultimele sale postări.

Ce spune bruneta despre familia lui Florin Pastramă

Soția afaceristului a transmis un mesaj emoționant pentru soacra ei, pentru mama lui Florin Pastramă. Brigitte Sfăt a mărturisit că își iubește soacra și că nu dorește ca între ele să fie o situație tensionată.

”Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Asta nu a fost tot, căci Brigitte Sfăt a transmis un mesaj și pentru cumnatul ei, pentru fratele lui Florin Pastramă. A spus că îl consideră fratele ei, deoarece i-a fost alături în cele mai grele momente.

”El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta pe Instagram.

ce-a-postat-brigitte-despre-soacra-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vezi și “Dosarul” lui Brigitte Pastramă. Văduvă la 25 de ani, 3 divorțuri, pușcărie, Playboy și un lung șir de scandaluri

Citește și:

Cum se simte Cristian Țânțăreanu, la ani de când a fost diagnosticat cu cancer. Omul de afaceri se apropie de 80 de ani

Cum și-a câștigat Bebe Cotimanis primii bani. Actorul făcea o treabă deloc plăcută: “Intrai în pământ de rușine”