Celebra actriță, în vârstă de 47 de ani, a acordat un interviu emoționant pentru revista „Health”, în care a vorbit deschis despre lupta ei împotriva cancerului. Shannen a dezvăluit detaalii extrem de intime și a mărturisit că cel care i-a dat putere să lupte a fost soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, cu care este căsătorită de șapte ani.

Shannen Doherty a povestit că ședințele de chimioterapie au avut un efect devastator asupra ei, iar toată lumea credea că se va stinge și toate organele îi vor ceda. Ea nu mai putea să mănânce nimic, nu-și mai putea ridica nici capul și nu avea putere nici să sugă un cub de gheață, însă cuvintele soțului ei au făcut-o să lupte cu toată puterea ei pentru viață.

„Un moment crucial pentru mine a fost într-o perioadă în care eram aproape moartă de la chimioterapie. Se temeau că organele mele vor ceda pentru că nu puteam să țin nimic în mine. (n.r.-tot ce mânca vomita). La un moment dat, nu mai puteam nici să-mi ridic capul, nu puteam nici să sug un cub de gheață, eram terminată. Și Kurt plângea și mi-a spus : Te rog, nu mă părăsi. M-am uitat la el și m-am gândit că nu pot să-i fac una ca asta. Așa că am încercat să mă adun și cu ultimele puteri am început iar să lupt. Eu și Kurt am trecut prin unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care poate trece un cuplu, dar pe noi ne-a făcut mai puternici”, a mărturisit celebra Brenda.

Citește și: Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care „Zeița de la Montreal” o încasează lunar de la statul român

Shannen Doherty își dorește de 20 de ani să devină mamă

Shannen a mărturisit că își dorește de 20 de ani să devină mama, iar ea și Kurt își făceau planuri să-și facă o familie, însă diagnosticul sumbru din 2015 le-a dat planurile peste cap.  Cu toate acestea, ea nu a renunțat total la idee. Chiar dacă nu va mai putea să facă niciodată copii, actrița și soțul ei s-au gândit la alte variante  care i-ar putea ajuta să-și împlinească dorința, cum ar fi adopția sau ajutorul unei mame surogat.

„E imposibil pentru mine să mai rămân gravidă, fiindcă nu pot scăpa de menopauză. Pentru asta e nevoie de estrogen și am ales să nu iau pastile cu hormoni. Nu pot risca să las boala să recidiveze”, a declarat actrița pentru revista Health. Potrivit mai multor studii, un nivel mare de estrogen poate crește riscul de a recidiva cancerul. „Am avut dicuții, ne-am gândit la o donare de ovule sau poate la adopție. (…) Mi-am dorit mereu un copil, dar, poate, voi fi o mamă într-un alt fel”, a mărturisit Shannen. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că se teme însă ca nu cumva boala să se întoarcă, iar copilul ei să fie nevoit să-și îngroape mama la o vârstă  fragedă, când ar avea nevoie de ea.

Brenda din Beverly Hills spune că lupta pe care a dus-o cu această boală necruțătoare i-a schimbat complet sistemul de valori. „Oricât de brutal a fost, cancerul a fost și o binecuvântare. Mi-a oferit șansa de a mă cunoaște mai bine și m-a schimbat, ca ființă umană, pentru totdeauna”, mai spune actrița.

 

Shannen a anunțat în 2015 că suferă de cumplita boală, pe care a învins-o după un tratament chinuitor. În 2017, cancerul a intrat în remisie și a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru reconstruirea sâniilor.

Citește și: