A fost fericit cu decizia lui o vreme, dar se pare că tot mai bine e acasă. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a anunțat într-o emieiune TV că va reveni în România. ”Am făcut consiliu de familie și am luat o decizie”, a spus acesta.

Căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia, acesta a anunțat în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a decis să revină în România.

”Acum căutăm apartament de închiriat”

„Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte.(…) S-ar putea într-un an-doi să ne întoarcem.

Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut. Acum cântă coreană. Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală.

Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut. O să zică toți că nu ți-a mers acolo. Nu e adevărat. Elenei îi e dor de țară, sunt mai multe. Acum căutăm apartament de închiriat”, a declarat CRBL.

“Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei. Am o pereche care costă 17 mii de euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Dacă îmi dă cineva 10 mii, eu sunt mulțumit.

Am 600 de kendame pe care le păstrez în Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu aducem în țară, costă prea mult și nu sunt din peisajul ăsta”, a adăugat artistul, care se pare că și-a gândit îndelung mișcarea.

Vezi și În plină pandemie, CRBL și-a schimbat viața total. De trei luni s-a mutat cu familia în Spania. Cum e viața acolo

Citește și:

Ioana Ginghină, 8 sfaturi pentru mamele de adolescente: „Mă respinge și îmi spune că nu are nevoie de mine”. Cum procedează atunci actrița

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, de nerecunoscut! Transformare incredibilă, la 46 de ani